yasasin ytl 

kapat
  1. yeni türk lirasına alışmak için herşeye "yaşasın" veya "kahrolsun" demesini seven halkımıza en iyi kabullendirme şekli.
    #824846 (kolibandı, 07.11.2006 00:55)
  2. yaşasın yeni tayyip lirasıdır o.
    #2797800 (brkarsy, 06.01.2008 12:58)
  3. (bkz: mitingi anımsatan başlıklar)
    #2797810 (kedisever satanist, 06.01.2008 13:00)
  4. çok nefis bir başlık.Sadece ytl değil , aynı zamanada yaşasın USD dolar , yaşasın Euro , yaşasın tüm paralar da denilir.
    #2798655 (ulubilgekisi, 06.01.2008 16:09 ~ 16:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasasin ytl başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasasin ytl ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasasin ytl nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasasin ytl. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 1000000 » yanlis saksida buyuyen cicek » become a legend » kompozisyon yazilisinda kopya cekmek » birzamanlar net » clear man activsport » keskin sirke » zall i tanimam o da beni tanimaz » john petrucci » teoman in ustunde oturdugu bar taburesi » olin edirne genclik spor » ucyuzbin » klavye devrimcisi » aleko bacanos » mark levinson » cesaretsiz sevgiliden medet uman salak sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » bir boka benzemeyen minimal siir » ersin karabulut » zeki demirkabiz » yarak yelleri » corabinin yipranmasindan zevk alanlar » mushrooms » kevin corchiani » mukemmeliyetci » 6 ayda bir arayan sevgili » kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf » varaka » yaz buz » pogo yaparken eski sevgiliyle karsilasmak » cheers darlin » macit ozcan » ankara 7 cadde cafe classic » bairam hoshtempo » tesvik sukelasi » gicik olunan durumlar » agiotage