yasasin tam bagimli turkiye 

kapat
  1. bir faşist sloganı olabilir. çok uygundur.

edit: durum olarak öyledir. amerika'dan izinsiz darbe yapılamaması, sınırdışı operasyon yapılamaması, ekonomik plan hazırlanmaması mutlak bağımsız türkiye'yi belirtmese gerek.
    #3707541 (RockBursa, 23.07.2008 14:42 ~ 14:58)
  2. hatirla sevgili adlı diziyi çağrıştıran cümle.
    #3707572 (sadettin kanyak, 23.07.2008 14:48)
  3. ülkemizi saran fasistlere rağmen hiç bir zaman gerçek olmayacak turkiyedir.

(bkz: yaşasın tam bağımsız türkiye)
    #3707583 (tanrica, 23.07.2008 14:50)
  4. seksen yıldır türkiye halkının benimsediği eşsiz slogan.
    (bkz: salaklar cenneti türkiye)
    #3707587 (KIZILMASKE, 23.07.2008 14:50)
  5. ampullerin ve uyuyan türkiyenin sloganı.
    #3707593 (salcali kalca, 23.07.2008 14:51)
  6. durmayıp yola devam edersek yakında bol bol duyacağımız slogan.
    #3707608 (uzaydangelenkozmikisin, 23.07.2008 14:53)
  7. emperyalist yalakaların sloganı. aslında öyle değil midir türkiye?

tam bağımlıyız. olmadı %99 bağımlıyız. neden avrupa'ya, amerika'ya sormadan bir iş yapamıyoruz? ekonomik özgürlüğümüz yok, piyasayı yabancı ele geçirdi, kar yapan şirketler özelliştirildi. bu yüzdende sözümüzden çıkarsanız amborgo uygularız gibi tehditlerle yönetiyorlar bizi.
    atatürk'te bir milletin bağımsız olabilmesinin ana şartı olarak ekonomik özgürlüğü göstermişti.
    #3707620 (benim amcamin cevresi genis, 23.07.2008 14:55 ~ 14:59)
  8. yasasin tam bagimsiz turkiye diye bağıranların anarşist, vatan haini hatta sovyet uşakları şeklinde taşlandığı bir ülkede vatanseverliğin ilk koşulu olan bir slogan.
    #3707694 (exclamar, 23.07.2008 15:06 ~ 15:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasasin tam bagimli turkiye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasasin tam bagimli turkiye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasasin tam bagimli turkiye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasasin tam bagimli turkiye. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hillary clinton » ezanlar bizim icin okunuyor sevgilim » butun muhendisleri abazan diye fislemek » ali bardakoglu » yildizlar » yasam duslerdedir » ulan okuz anadolulu » onur unlu » zeval vermemek » yildiray ogur » aytug » bir kadin tarafindan sifirlanmak » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » mahsun kirmizigul un lanetli olmasi » aglatan sarkilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » emel sayin in elleri » egitim fakultesi » tasak gecmek » yare soyleme » 2046 » ataturk sayesinde prim yapmak » aci soz » kamil koc » samanyolu tv » geri donmesi beklenen eski sevgili » son tuketim tarihi » vize ve final donemi aktiviteleri » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » krizin konik gecmesi degil kronik gecmesi » uludag universitesi sinema toplulugu » sirine » kotermek » desiderato » yemekteyiz » aniden uyanildiginda yapilan sacmaliklar