yasasin sirinler 

kapat
  1. kendi komününü kurmuş olan, birlikte yaşamaının güzelliğini anlatan her şey gibi çizgi film de olsa bize bu güzelliği hatırlattığı için yaşasın şirinler.
    #1273734 (kolibandı, 08.02.2007 02:14)
  2. yüz erkek tek kız yaşadıkları hale, şirineye "bacımız" deyip yangözle bakmayan bu delikanlı mavi varlıklara söylenebilecek övgü sözü. orman hayvanlarıyla pek bir içli dışlı olmaları aslında hafiften kıllandırsa bile kıllanmanın içimin kötü olmasından kaynaklanması büyük olasılık olduğundan üzerine fazla düşünmemeye çalışmak en iyisi.
    #1273776 (tenpura, 08.02.2007 02:21)
  3. (bkz: sirinlerin oruc tutmasi)
    #1273798 (faati, 08.02.2007 02:25)
  4. (bkz: kahrol amerika)
    #1273800 (zksek, 08.02.2007 02:25)
  5. (bkz: şirinler melektir)
    (bkz: meleklerin cinsel şeyleri yoktur)
    (bkz: ayyy organ dedi ne ayıp)
    (bkz: demedim lan)
    #1273806 (kolibandı, 08.02.2007 02:26)
  6. (bkz: yaşasın miskin)
    (bkz: yaşasın gargi)
    #1273816 (paradigma, 08.02.2007 02:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasasin sirinler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasasin sirinler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasasin sirinler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasasin sirinler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» basliklari alt alta okumak » rurouni kenshin » ahmet turk un annesinin adinin turkiye olmasi » josef stalin » betmoun » tadelle » souad massi » seyir defteri » poisonx » aldim borcluyum verdim alacakliyim » sekura » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » yuruyen elektronik esyalar » evrim teorisi » jil sander » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » nev york nev york seni yenecem laaaa » barren woman » george best » ergenekon » hic favori entryi si yok » the rule of four » sizi soyle alalim » nada » guardado » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » nephente » wraiths of roanoke » bugun » kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf » aslinda her basligin anket degeri tasimasi » luciano figueroa » everybody s trying to be my baby » huznun isyan olsun » suadiye cafe » haydi insanlar kurtulusa