yasasin sayfa numaralari 

kapat
  1. sozlugun gelişmesi karsısında duyulan yazar nidası.
    #11902 (selen17f, 15.01.2006 03:33)
  2. burasıda numarasız olsun ekşiden farkımız olsun diyenlerin tasvip etmediği sevinç ünlemi.
    #11933 (komandost, 15.01.2006 03:39)
  3. (bkz: küçük şeylerden mutlu olmak)
    #1160151 (arabaciarabayatasget, 15.01.2007 22:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasasin sayfa numaralari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasasin sayfa numaralari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasasin sayfa numaralari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasasin sayfa numaralari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozluk yazarlari asosyaldir » kardesin eve her aksam 500 usd ile donmesi » sonsuza kadar sevmek » olum » mahmut yildirim » 6 ayda bir arayan sevgili » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » son tuketim tarihi » yaran entryler » kukuyla oynamak » sporx » cem mumcu » meltdown » elveda rumeli » hepimiz adnaniz hepimiz aybabayiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kiz kadin ve gelinler hakkinda soylenen hurafeler » pan am » torpulemek » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » papagan » motherload » yaran espriler » bir kriz politikasi olarak isten cikarma » kozleme » tocarg » mozilla firefox » unlulerin kisisel iletileri » tulips » zeki demirkabiz » halusinasyon » alman » sicagi sicagina » isis » oped » yaran basliklar