yasasin halklarin sevgililigi 

kapat
  1. gorki nin ana'sında ki bir zamanlar malum mekanlarda kutsal kitap olarak okutulurdu , hapse girip çıkmaktan evlenmeye fırsat bulamayan iki gençten bahsedilirdi.. içim burkulurdu çok.. bu söz yakışıyor bu elemli duruma..
    #407634 (rasko, 09.07.2006 04:08)
  2. (bkz: yılmaz erdoğan)
    #408560 (zibende, 09.07.2006 15:24)
  3. (bkz: kardes olamadık bari sevgili olalım)
    #638988 (istanbul icin efkar vakti, 16.09.2006 10:26)
  4. (bkz: ankara)
    #1266246 (aman heri, 06.02.2007 16:25)
  5. yılmaz erdoğan'ın, ankara adlı şiirinde yer bulan kelimeler bütünüdür.

...

bir daha asla yaşayamayacağı aşkları teğet geçerken
    hep onu sevmeyenleri severek
    hep onu sevenin gözlerinden kalabalıklara kaçarak
    karışarak toplumcu gerçekçi yalnızlıklara
    yüksek rakımlarda çatlamış dudaklarını bir izmirli güzele dayatmak varken
    hep kardeş olacak değiliz ya yasasin halklarin sevgililigi

...
    #1266274 (ulak, 06.02.2007 16:34 ~ 16:35)
  6. kardeş olmalarına yada daha doğrusu kardeş kalmalarına izin vermeyen halkların sevgililiğine izin verilmesini beklemek ne yazik ki arzu ettiğimiz ama biraz ütopik bir düşüncedir.

zira ülkemiz hala ayırım ve sınıflandırma yapılan dünya üzerindeki ender ülkelerden biridir.
    bunun sebebide birilerinin bu ayrımdan ve kaos ortamından nemalanmasıdır.

ama belki bir gün...
    #2208543 (Li Rojhilate Dile Min, 27.08.2007 14:12 ~ 15:24)
  7. (bkz: #2207141)
    #2208827 (chatin, 27.08.2007 15:04 ~ 15:06)
  8. geçerliliğini kaybetmeyendir. sevgili olan, hatta evlenip çocukları olan onlarca türk ve kürt tanıyorum ben. '' baskılar-yasaklamalar '' da neymiş ? '' ben türk e kız vermem '' diyen öküzü de gördüm , '' kürtten gelin almam diyen '' has odunu da gördüm. ama işte öküz ve odun. insan olsalar bu kelimeleri sarf etmezlerdi ?

siyasete karışırsın, ideolojiye karışırsın ama aşka karışamazsın. zaten karışsan da buna gücün yetmez.
    #3280054 (sessiz ve derinden, 17.04.2008 00:34 ~ 00:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasasin halklarin sevgililigi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasasin halklarin sevgililigi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasasin halklarin sevgililigi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasasin halklarin sevgililigi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» in the end » yemekteyiz mert » yasar ne yasar ne yasamaz » hsbc nin 500 personelini isten cikarmasi » pkkya siir » idf » basliklari alt alta okumak » yaran msn iletileri » raffaele palladino » zehir » seni kimler aldi » yare soyleme » adamin agzina eden sevgili » manuel pablo » abandi damat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » princess istanbul » vize ve final donemi aktiviteleri » maharani » alkol » yeni bir kente girerken yasanan huzun » meri » adami zorla seovi eden basliklar » rapidoya kafa atan ogrenci » basbaydar shopping center » host baska kapiya » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » beni aglatma » prezantabl » kizlarin soyundugu sinifa yanlislikla girmek » bilgisayar oyunlarindan ogrenilenler » gormedigi adamin dogum gununu kutlayan insanlar » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » akp beylikduzu halkla iliskiler baskaninin kocasi » shopping tv » yuzde kirk ile yuzde yuzu yonetmek