yasasin halklarin kallesligi 

kapat
  1. halkların birbiriyle savaşmasından zevk alan bünye sözü.

silah pazarını elinde tutan amerika' nın içinden söylediği söz. orgazm da olduklarına eminim..
    #2477497 (peceteye recete yazan doktor, 16.10.2007 18:47 ~ 19:07)
  2. halkların birbiriyle savaşmasını geçtim de,
    tarihten gelen ve sanki hiç olmamış gibi davranılan olayların da etkisi vardır bu kalleşlikte.

yunan halkından nefret etmek mesela.
    bir halk en fazla ne kadar insanlaşabilir ki bir yerde?

ha yok kendimden değil,
    bir arkadaştan biliyorum.
    #2477508 (ruya icinde ruya, 16.10.2007 18:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasasin halklarin kallesligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasasin halklarin kallesligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasasin halklarin kallesligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasasin halklarin kallesligi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» birinci ve ikinci nesil kardesligi » persembe » allah diyerek kukreyen aslan » hepimiz tuncayiz » yasasin halklarin kardesligi » oss 2004 » la copa rota » istiklal marsi » dap » her seyin degeri elde edilinceye kadardir » 2 uzatmaya gerek yok kisaca istanbul zirvesi » gicik olunan durumlar » wraiths of roanoke » wanted » got dudugu » sicmak » kopush fm » kediler neden balik sever » tu kaka bana » kapitalizmin temel ekonomik yasasi » anlatma » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » olmasaydi o adam anan olurdu madam » norvec baligi » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » yurekte golge birakanlar » kriz teget mi gecti delip mi gecti