yasasin c aldim 

kapat
  1. odtu deki en ünlü heykel.hatta buluşma mekanı olarak odtu nün giması,taksim meydanı.
    hilalin içinden iki genç insanın sevinerek atlaması figürünün curve sisteminden sürekli çeken öğrenci modeli tarafından yorumlanmasıyla isimlenmiştir.
    #505302 (freedean, 06.08.2006 17:21)
  2. adını okul hayatımın son senesinde hazırlıkta okuyan bi küçük veletten** öğrendiğim heykel. tabii notların bize curve ile değil de catalog sistemi ile veriliyo olması da bunda etken olabilir, yoksa mutlaka ilgilenirdim.*
    #505352 (2_sleepy, 06.08.2006 17:37)
  3. c heykeli olarak adlandırılan bu heykel, odtü de stadyum, kültür kongre merkezi ve rektörlükten oluşan üçgenin ortasında küçük bir havuzun içinde yer alır. c harfinin yan yatmış hali ile u harfine benzeyen bir hilalin ortasından bir kız bir erkek özgürlük heykelinin dolu eline benzer bir şekilde ellerini havaya kaldırmak suretiyle gökyüzüne yükselirler. odtülülerin bu heykel için yaptıkları yorum ise
    "c alan öğrencinin mutluluktan havaya uçması"dır.
    #860966 (pammuk, 15.11.2006 01:33)
  4. odtünün en efsanevi heykellerindendir. odtüde her heykelin ayrı bir anlamı vardır. çatı önündeki "kumarbaz" heykeli ve çevresindeki sandalyeler, matematik bölümü önündeki kız heykeli ve onun efsanesi ve okul içinde görebileceğiniz bilimum bilim adamının heykelleri ve efsaneleri. hepsinin bir hikayesi, bir şehir efsanesi vardır. bu da onlardan biridir.

ancak en çok bilineni de matematik-kütüphane önündeki kız heykelidir.
    #1940163 (micro cuts, 15.07.2007 18:00 ~ 18:01)
  5. acemi hırsızların sevinç cümlesi...
    #1940191 (homeroglan, 15.07.2007 18:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasasin c aldim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasasin c aldim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasasin c aldim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasasin c aldim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» avarel » adini unutmaya devam ediyorum » opel corsa » pendikspor » pastane kagitlarini tasarlayan grafiker » silahli kuvvetler j2 » cirilciplak entry girmek » ingiliz istihbarat orgutleri » unye belediyesi » dunyanin en ezik sarkisi » gripken buruna sokulan pecete » devrim erden » sevismek » son sinavlari 100 olarak hesaplamak » the disquieting muses » simdilik sadece bekleyecegiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yazarlarin aslinda demek istedikleri » yemekteyiz nika » turk ozel sektoru » aferist » internetten boks eldiveni siparis eden hatun » i belong to che » bir derdim var yasanmisliklari » yasar ne yasar ne yasamaz » melankolik » you make me high » there s something about mary » askim once sen kapat » kushtdepdi » anlamamazliga yatmak » sabah yagmurlu havada ise gitmek » car of the year » mezun olunca ne olacaksin » tipta uzmanlik sinavi » kara carsafli chp liler » tesetture kafam girsin deyip kapanmak