yasasin burada hic spam yok 

kapat
  1. gmail'de spam klasörü boş olunca beliren entersan yazı.
    (bkz: zügürt tesellisi)
    *
    #1196834 (armyy, 23.01.2007 23:26)
  2. gmal hesabı olanların spam klasörlerini boşalttıkları anda ekranda beliren yazdır. bu yazı çıktığında insan da aptal bi gülümseme ifadesi yaratır.
    #1196862 (marla singer, 23.01.2007 23:30)
  3. gelen kutusunda da "ne yanlız adamsın lan kaç aydır hiç mail gelmiyo" yazması ihtimalini akıllara getiren gmail bilgi cümlesi.
    #1196881 (erdem_andac, 23.01.2007 23:33)
  4. bir de bunun "spam mailler sonsuza dek <caps>silindirler<\caps>" versiyonu vardır ki ilk gördüğümde yüz kere üst üste okumuştum emin olmak için.
    #1196945 (whatawickedgametoplay, 23.01.2007 23:42)
  5. hep spamleri silince çıkıyor bu yazı, yiyosa hiç spam almasında yazsın bakalım o yazı. bu aralar önüne gelen maili spame alıyor zaten.
    #4128740 (nenvarkuzum, 23.10.2008 17:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasasin burada hic spam yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasasin burada hic spam yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasasin burada hic spam yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasasin burada hic spam yok. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gmail » nephente » dudaktan kalbe » aldim borcluyum verdim alacakliyim » this mission is over » 4 un kurali » hurriyete dogru » mynet » self sufficient » andres guardado » sacma batil inanclar » anthony kiedis » 2006 dunya kupasi finali » edip sharabi » sikhizm » yagmur damlalarinin camda biraktigi lekeler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kelly pensi » cherubim » calisan elektronik esyayi su dolu kuvete sokmak » ask suclari mahkemesi » pamuk prenses 2 » fewzi1907 » alman » hizli kosan atin boku seyrek duser » eski sevgiliye yillar sonra atilacak ilk sms » alkol » meltdown » husnu bile gelse senlendiremez » ergenekon » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » balonvari » vanpir » sozlukculerin blog adresleri » kisa boylu yesil gozlu siyah sacli muslumcu » sort indi kaleci soka girdi » banka