yasasin akp iktidari yasasin laik turkiye 

kapat
  1. akp iktidarının ne kadar güzel bir parti olduğunu ve türkiye nin durumu gitgide düzelttiğini belirten sözcük/tümce/özdeyiş/tamlama/slogan. akp hükümetinde hiç bir durum kötüye gitmemiştir. oysa ki ne kadar laik bir ülke yapmıştır ülkemizi. sağolsun varolsun akp. seninle gözlerimizi açtık ve bu gidişle de seninle kapayacağız[amin demeyelim isterseniz] tabi ki türkiyemiz de gitgide daha da laik olacaktır.
    #3799152 (www wwwwwwwwww www, 10.08.2008 20:40)
  2. yobazların laik kısmına katılmamasına rağmen onayladığı slogan.
    #3799160 (sex files, 10.08.2008 20:42 ~ 20:43)
  3. bu ne yaman çelişki dedirtecek cümle.
    #3799163 (bumeranq, 10.08.2008 20:43)
  4. (bkz: ben laik istiyorum)
    #3799165 (uye lol, 10.08.2008 20:43)
  5. tezat sanatinın güzel bir örneği.

(bkz: laiklige karsi eylemlerin odagi)

edit: eksi oylar bu gerçeği değiştiremiyor malesef.
    #3799166 (haziran, 10.08.2008 20:43 ~ 20:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasasin akp iktidari yasasin laik turkiye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasasin akp iktidari yasasin laik turkiye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasasin akp iktidari yasasin laik turkiye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasasin akp iktidari yasasin laik turkiye. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tosun pasa » kafasi guzel olmak » erzurumspor » muhtemel kitap isimleri » hic favori entryi si yok » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » dar vakitlerde genis zamanlar » aferist » kadinlarin haz noktalari » dexter morgan » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » gichin funakoshi » zehirli mantarlar » winter trees » savage grace » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » yorum basliklarindaki kirilma noktalari » akasya asliturkmen » halusinasyon » arkadasa asik olmak » al yanakli balon » ekmek aslanin anusunde » bebek » zall a saygi duymak » en guzel mavi » yanni » 2 uzatmaya gerek yok kisaca istanbul zirvesi » seni kimler aldi » ali bardakoglu » yaran diyaloglar » opera vs firefox » 325 nci donem yedek subay sinavi » kilo alamamak » yenimahalle mit lojmanlari » gripken buruna sokulan pecete » gecekondu