yasarken dogmak 

kapat
  1. bir nev şarkısı.

ummaktan vazgeçtim sözlerin tükendiği gün
    çığlık çığlığaydı gözlerim bakıp da duymadın
    artık sormuyorum neden diye
    bitti yalanlarla dansım yormayın beni yeter

yüzleştim aynalarla işte karşındayım
    bir mum aleviydi gözlerim rüzgarımda titreyen
    artık geçmez oldu bende bensiz zamanlar
    dindi fırtınam duruldum yormayın beni yeter

yaşarken doğmak istiyorum
    yüreğime doğmak istiyorum
    yağmur olup yağmak istiyorum
    sonra güneş olup açmak gökkuşağının renkleriyle

alışınca gözlerim karanlığa yürürken
    bir umut ki yaşamak doladım da dilime
    meydan okuyorum şimdi korkuların hepsine
    dönüş yok gidiyorum sormayın beni yeter
    #689210 (oumar, 03.10.2006 14:48 ~ 13.05.2008 16:33)
  2. nev'in ilk albümünden hoş bir parçası.
    #2702296 (hendrix, 16.12.2007 04:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasarken dogmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasarken dogmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasarken dogmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasarken dogmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» her seye ragmen » karadeniz deki petrol rezervi » heart » contusion » konfederasyonlar kupasi » bengidemem » igrenc espriler » zet » guzellik kriterleri » lost » happy christmas » 7eventy 5ive » cuceyle ask yasayan disi elf » dark fortress » vicortus » fenerbahce nin muhtesem alanya zaferi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » resolve » pkkya siir » featherweight » vurdumduymazca osuradurmak » something stupid » marmara universitesi guzel sanatlar fakultesi » templar » how i met your mother » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » sozluk yazarlarindan aforizmalar » icine atmak » erkan ocakli » fethullah gulen » suat atesdagli » evladin olsa sevmezsin » philosofia » asiti kacmis kola » kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf » shalamar » usb 3 0