yasar usta napiyosun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yasar usta
  2. dondurmaci yasar usta
  3. caliskan ahmet versus yasar usta
  4. sen mi buyuksun hayir ben buyugum ben yasar usta
  5. napiyosun
  6. kimi kalite yasar kimileri kalitenin yaninda yasar
  7. selam naber napiyosun arti picsin
  8. gecenin korunde napiyosun lan diyen baba
  9. herkes usta olamaz ama herkes usta olmalidir
  10. yasar ne yasar ne yasamaz

© 2008 - uludağ sözlük

yasar usta napiyosun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasar usta napiyosun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasar usta napiyosun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aci » yuzunu cevirme » ya ben aslinda hayata kiziyorum » liverpool a liverpol diyen insan » pkk » allah » kerem altiparmak » sicak su muzigi » satanist kesen psikopat kedi » gol atmis appiah » xbox live » hitler » turk ordusu » cografi kesifler » gronland » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » o horten » tanri » wolverine » eksi sozluk » baskanim beni al » cumhuriyet halk partisi » pkk nin eylemlerini basarili gibi gostermek » turk erkeginin fahise sadakati » capa tip fakultesi » emo tayyip » hayalleri olmayan insan » kurtlar vadisi pusu » zuhaaaaaaaaaaaa » the sea inside » cilgin dersane kampta