yasar topcu 

kapat
  1. ulaştırma bakanlığı ve bayındırlık ve iskan bakanlığı görevleri yapmış eski milletvekili.
    #1952256 (vasifsiz isci, 17.07.2007 13:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasar topcu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasar topcu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasar topcu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasar topcu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» when the tigers broke free » ben iyi bir iliski hak etmiyorum » fenerbahce yi genelde kizlarin tutmasi » triptykon » med cezir » the noose » insanlar dusleri kadar vardir » internal combustion engines » rast pesrev » politeknik » ayriligi beklemek » sinavdan hemen sonra moral bozan ogrenci » uludag sozluk » statik smiley » nike mercurial rose » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » anlatma » inheritance vice » uyurken sutyen takmayan erkek » yavuzturk » josef stalin » grand ekinoks » kara carsafli chp liler » zall » gichin funakoshi » besiktas in ucuncu buyuk takim olmasi » kizlarin en cok soyledigi yalanlar » vucut gelistirme » askim once sen kapat » yapan » blacky » suicide redemption » sahada sortunu indiren futbolcu » cesaretsiz sevgiliden medet uman salak sevgili » sinegin iki on ayagini ovusturmasi » okan bayulgen sade vatandas