yasar sultan 

kapat
  1. MUSA Ağacık, Kadıköy meydanında gazete satarak seçimlere hazırlanan Türkiye Sultan Partisi Genel Başkanı Yaşar Sultan'a sordu:
    - Neden Türkiye Sultan Partisi?
    - Atatürk'ü sevdiğim ve Fatih Sultan Mehmet'ten etkilendiğim için...
    - Alaka?
    - ikisinin de tarih ve demokrasi açısından benzerlikleri var!
    - Atatürk, Sultan'ı yıkmadı mı?
    - Yıktı ama bu sultan sizin anladığınız sultan değil!
    - Fark?
    - Efendim bu sultan kelimesini Kuranıkerim'in Rahman Suresi'nin 33. ayetinde Allah şöyle buyuruyor: "Ey cinler ve insanoğlu, yerlerin ve göklerin sınırlarını aşmaya gücünmüz yetebilir mi? Aşamazsınız. Aşmanız için bir Sultan'a ihtiyacınız var."
    - O sultan siz misiniz?
    - Ben değilim. işte Atatürk'ün söylemiş olduğu fendir, ilimdir, teknolojidir.
    - Üye sayınız?
    - Kurucu üyelerimizle birlikte 30 - 40'ın üzerinde...
    - Az değil mi?
    - Şimdi efendim Özal da 31 üyeyle ANAP'ı kurmuş.
    - iktidara nasıl geleceksiniz?
    - Devleti ele geçirir geçirmez.
    - Mevcut liderlerden beğendikleriniz?
    - Valla hiç birini beğenmiyorum.
    - Neden?
    - Sakıp Sabancı, Türkiye'nin 21 asrı aşabilmesi için bu beş partiden kurtulması lazım diyor ya.
    - Sakıp Ağa'yı transfer edeceğiniz doğru mu?
    - Gelsin hörmetkarım.
    - Türkiye Sultan Partisi Genel Başkanı olarak, size deli diyen oluyor mu?
    - Hayır, şimdi birisi çıkar, sokak ortasında "Ben Başbakanım" derse o zaman delidir. Yani ben ne yaptığımı biliyorum, bana kim neden deli desin.
    - Yaşar Bey, vatandaşın sizden talebi oluyor mu?
    - Evet, "Arsa var mı, avanta var mı?" diyorlar.
    - Neden?
    - Tabii diğer partiler ne taviz vermişlerse, bunu istiyorlar.
    - Kazandığınız parayla ne yapacaksınız?
    - Bir ses cihazı alıp Edirne'den Ardahan'a kadar Türkiye Sultan Partisi'nin programını anlatacağım.

http://www.milliyet.com.t...997/05/20/haber/musa.html
    #1927101 (cNyT, 13.07.2007 19:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasar sultan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasar sultan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasar sultan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasar sultan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» the third war » turk opusmesi » yavuzturk » gupe gunduz » ben iyi bir iliski hak etmiyorum » mutlulugun anahtari » feather » 7eventy 5ive » kate bosworth » a little piece of heaven » zap suyu siiri » fewzi1907 » nedensiz ic sikintisi » magic mushroom yiyen mario » bodhidarma » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » anlamamazliga yatmak » the noose » sacma espriler » gereksiz yazilar » citigroup » internetten boks eldiveni siparis eden hatun » 4 8 15 16 23 42 » enes » alpet torojet » sair uuserlardan siirler » ruyada muzik dinleyip klip izlemek » zaman in en iyi gazete olmasindaki 10 etken » sanliurfa da doktorun dayak yemesi » silent hill homecoming » tuzlucayir » ahmet turk » sms in yillar sonra atacagi ilk eski sevgili » papagan » aferist » med cezir