yasar pastanesi 

kapat
  1. kahramanmaraş'ın en ünlü ve eski dondurmacısı olmakla birlikte ünlü mado markasının kurucularındandır.
    #1974097 (krmyrdsn, 20.07.2007 18:54)
  2. "her dondurma dondurma değildir" gibi aptal bir sloganı bulunan * , kahramanmaraş'ın en büyük, en ünlü, en prestijli dondurmacısı, pastanesi. maras dondurmasi ve mado denilince akla ilk gelen.
    #2648223 (wolfshade, 30.11.2007 22:43)
  3. Yaşar kambur'un kurduğu ve daha sonra çocuklarından mehmet kambur öncülüğünde devam eden pastane.
    #2989399 (lts66, 11.02.2008 21:50)
  4. dondurmanin catal bicakla yendigi, isletmecisi mehmet beyi gecenin 3'unde gitseniz yine disarida elinde hortumla etrafi temizlerken bulabileceginiz mekan.
    #3813149 (vilisipidist, 13.08.2008 17:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasar pastanesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasar pastanesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasar pastanesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasar pastanesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» maras dondurmasi » kara carsafin carsafa donusme sureci » macta sortunu indirene kirmizi kart gosterilmesi » ablam icin gazel » yaran uyarilar » krizin konik gecmesi » love lockdown » rapidoya kafa atan ogrenci » gecen gun yine sevisiyorum » bozdag » taksicilik » kurt cobain hirkasi » pasamiz cok sakacidir da » tasak gecmek » kilcal boru » sozluk sadece entry girmek degildir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » tematik mode un sozluge aykiri olmasi » maada » harmony dies » ozan » mclaren f1 » pinhani » elegy » saraydaki mucevher » sevk zinciri » zall dan sen secilmis kisisin diye mesaj almak » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » uyumamak icin bahaneler » edge » yemekteyiz programina katilan yazarlar ve menuleri » bir adam cizeceksin » uyurken sutyen takmayan erkek » karadeniz deki petrol rezervi » turnuvada dovusulen ninjayla sonra delice sevismek » huseyin altun » kiso kurokava