yasar kurt 

/ 3
kapat
  1. anarşist kelimesini içine işlemiş insan.

kendisinin en harika şarkısı için *
    (bkz: hadi baba gene yap)
    #2267792 (besik durtmesi, 05.09.2007 17:32)
  2. gitara yeni başlıyanların kolaylıkla calabilecegi bir cok harika sarkısı bulunan, Anarşist sanatçı.
    #2426818 (asanil, 04.10.2007 17:31)
  3. 90 ların sonunda üniversite yıllarımda hastası arkadaşlarımın dinletmekten beni kusturduğu, nefret ettiğim şarkıcı. vatan sevgisiyle özdeşleşmiş şu şarkısı da bugünlerde pek manidardır:

orduya istiyorlar savaş çıkar diyorlar.
    silah veriyorlar anne bana öldür diyorlar
    yat diyorlar anne kalk diyorlar
    beynimi yiyorlar anne beynimi yiyorlar.
    #2508305 (leblebi tozunun hastasiydim, 23.10.2007 14:19)
  4. 18 ocak' ta bursa resimli bar' da sahne alacak müzisyen ve şarkıcı.
    #2850601 (abberline, 17.01.2008 07:18)
  5. (bkz: kofti anarşist) neden mi koftidir efendim? çünkü bu beyefendi yıllarca işi kitabına uydurup askerden kaçmış, korku ve haydi erkekler savasa gibi antimilitarist şarkılar yapmış ve bu sebepten hakkında ' halkı askerlikten soğutmak' suçundan davalar açılmış hatta şarkılarının radyoda çalınması yasaklanmış fakat akabinde bedelli askerlik yasasından faydalanıp bir ay paşa paşa vatani hizmetini eda etmiştir dersek sanırım yeterli olur. bununla birlikte kendisinin pek çok defalar gitaristinin parasını vermediği yahut eksik verdiği de görülmüştür. bu gayet kapitalistçe yaklaşımı sebebiyle lütfen sol cenahdan mümkün olduğunca uzak dursun diyoruz.

abimizin bir de oyunculuk tarafı vardır. aysen gruda ve aykut oray ın başrollerini paylaştığı ''ana'' dizisinde aslanyurek adlı, ismiyle müsemma şahsiyeti canlandırmıştır. aslanyürek sürekli korkudan bayılan, bıyıklı, mahsun kirmizigul ün alem buysa kral benim dönemini hatırlatan saçlara ve giyinişe sahip bir kişidir. eskiden bu saç modeline gurbetci futbolcu saci da denirdi.
    #3226067 (Lynyrd, 03.04.2008 19:04 ~ 22.07.2008 20:07)
  6. en güzel albumu göndermelerdir.
    #3441453 (popiceyn, 24.05.2008 18:51)
  7. iyi başlayan, sonra şartlardan olsa gerek bir türlü sıkı bir dönüş yapamayan kaliteli sanatçıdır kendileri. anarşistliğiyle bir alıp veremediğim yoktur. çoğu insanın göze alamayacağı şeyleri zaten yapmıştır. iğne deliğinden çıkarılan 3-5 zırvalığı kanıt olarak sunup görüşlerini ve duruşunu yalanlamak da çoğu kişiye düşmez diye düşünüyorum. hataları olmuştur. mesela en son "yash-ar" isminde albüm yapacağı söylenmişti. çok garipsemiştim, nedense bu adama yakıştıramıyorum yabancılaşmayı. o isimle de alırım albümünü fakat eskisi gibi olmaz herhalde. şu sıralar albüm çalışmaları devam ediyor, umarım güzel bi şekilde döner.

değişti biraz, belki zaman değiştirdi, nasıl ve ne kadar değişti onu da kestiremiyorum. bu değişikliğini ya da sevenlerinden uzaklaşmasının da farkında olduğunu turkrock'da şu şekilde açıklamıştı. biraz eski ama kendisinin son açıklaması diye biliyorum.

"Selam herkese...Kusura bakmayın, pek sık yazamıyorum... Son yazıları okudum da şimdi. Hrant'tan faydalanmaya çalışıyor yazan arkadaş biraz ayıp ediyor doğrusu. Ne fayda göreceğiz bu konularda şarkı yazmaktan. içimizi dökmekten, derdimizi paylaşmaktan... Bu değerlendirmeler komik oluyor biraz. Benim kendimi gündeme getirmek gibi bir derdim olmadı ki hiç. Yaptıgım şeylere güvenir ve inanırım. Bir baktım geriye, 17 senedir bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Bir onyedi senem daha varsa yine öyle olacak. Bu üretme meselesi yanlış anlaşılıyor bence. Bizler kümes tavukları değiliz ki her güneş doğuşuna bir şeyler yumurtlayalım. Benim uğraştığım tek festival barısarock'tır. Yaz boyunca Arto Tuncboyacıyan'la birlikte çalacağımız parçaları hazırladık. Bir de Bodrum'da Kara Ada'da bir şeyler olacaktı. Aslında bir festivalden fazlası idi düşündüğüm. Daha kalıcı sürekli bir şey. Bir toplanma ve dağılma merkezi diyelim. Ancak olmadı o proje. Koşullar oluşmadı yeterince. Baktım aile şirketine döndü iş, ayrıldım. Bir ilgim kalmadı orayla. Ancak şu doğru sanırım, yavaş yavaş uzaklaşıyorum galiba. Sürekli kandırılmaktan ve dolandırılmaktan bıktım. iyi niyetim suistimale uğruyor her seferinde git gide içime kapanıyorum. Bu doğru. Ben de şikayetçiyim bundan. Bir çözümü olmalı ama ben de bilmiyorum. Sevgili barış akarsuyu cok özleyeceğim. O güzel ve içten gülümsemesi hala gözümün önünde onu kaybettiğimize cok üzgünüm. Ailesinin, sevenlerinin, hepimizin başısağolsun."
    #3556703 (1hic, 19.06.2008 07:31 ~ 07:32)
  8. bir dönemin kült dizisi ana'da, korkudan zırt pırt bayılan bir mafya elemanını oynamışlığı olan kimse.
    #3556711 (ferrole, 19.06.2008 08:04)
  9. gitmek gelir içimden gitmek uzaklara...
    çekip alır bir deli rüzgar tutar kara
    kumda kayar ayaklarım yüreğim soluk soluğa
    martılar can atar ben ekmek atarım onlara
    gemiler bensiz geçer hayali uzak limanlar
    avucumda tütün sarısı bir de yaşanmamış zamanlar
    gitmek gelir içimden gitmek uzaklara...
    çekip alır bir deli rüzgar tutar kara
    #3700571 (askina eskiya, 22.07.2008 02:58 ~ 03:01)
  10. böyle anti parantez açıklamalar yapmaktan nefret ediyorum ama anarşizmin ne olduğunu bilmeden "etiket" namına şarkıları ve şiirleri imleyenleri boğaza dökmek geliyor içimden. epistemoloji denen felsefenin yetişkinler ve birşey bildiğini iddia edenler için ne gerekli olduğunu da anlıyor insan. büyüdükçe hiç bir şey bilmediğini anlayacağına insanoğlu küçük filozofçuklar olarak geziyor ortada. anarşizm nedir arkadaş? ya da bir insana anarşist demek için hangi göstergeler gerekir? yani bilelim de biz de söyleyelim arada. slogan atmak eğlenceli oluyor.

göndermeler ile yapacağını yapmış bir müzisyen karşıdaki. "ölüm gibi bir şey oluyor/çürüyorum beyoğlunda" derken ne çok arka sokağı olduğunu anlıyor insan şehr-i stanbul'un. (bkz: hünerli çocuklar)

askerlikten soğuttuğu iddia edilem malum şarkıyı ise artık davacı neresinden dinlediyse bu masum müziği anlayamamış. savaş sadece kendinizi savunacağınız zaman kutsaldır. aksi görev-vazife bilinci. bu bir anarşi değil sıradan bir insanın çocukça sözleridir. en basiti şarkıdır yahu. notadır, tabdır, müziktir.

sanırım kendisini yine kendisi anlatıyor. soruları sıradan olsa da taa 20 nisan 2008 de yapılmış harika bir murat mentes röportajından geliyor cevaplar.

buyur ola:

http://www.anatolianrock....jinal_saniyor-26-2898.htm
    #3742944 (oyuncakdunya, 30.07.2008 12:36)
  11. limewire de aratınca "yasar kurt sexy girl has shaking orgasm during sex" yazıyor. sanırsam kötü bi insan.
    #3863179 (ohg smoke, 24.08.2008 13:48)
/ 3
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasar kurt başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasar kurt ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasar kurt nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasar kurt. Copyright of the articles are belong to their authors.

» korku » sidika » kamyonlar kavun tasir » haydi erkekler savasa » firt emin » kukla » alisamadim » duygu kafe » kenar » jonathan livingstone » gitara baslatan sarkilar » sozlukteki yazar ne yer ne icer ne dinler » reflex » resim defteri » mother » kaynana semra » kadikoy haldun taner sahnesi » marti » grup halinde yururken gitari tasiyan kisi » de lerin mi lerin ki lerin nasil yazilacagini hala » bir sehri terk etmek » cocukken yapilan salakliklar » sozlukculerdeki bin baslik fetisizmi » istersen inanma » perisan fm » cep telefonunu kulagindan dusurmeyen polis » yasam duslerdedir » seattle supersonics » jil sander » gul suyu » uludag sozluk hakkinda ne dediler » taksicilik » kate bosworth » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » evladin olsa sevmezsin » huznun isyan olsun » serdar turgut » buzuki orhan osman » halayda bas cekmek icin kendini yirtan insan » ermerkez » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kamaturka » maskeli besler kibris » saadet partisi » the couriers » sanal reklam