yasar kemal vs orhan pamuk 

kapat
  1. ülkenin yıllar yılı önünde engel oldugu varsayılan eküri. bu düşüncedeki turk genclerimiz sözlük alemlerinde fink atmakta, türkce'yi en güzel kullanan yazarlarımızı versus vererek kapıştırmaktadırlar.

(bkz: vah vatanım vah)
    #4087659 (genco, 14.10.2008 16:14)
  2. ikisini de hayatı boyunca hiç okumamış edebiyat özürlülerin haklarında saçma sapan tespitler yaptığı ikilidir. hele ki yaşar kemal'i eleştirmeyi birakiyorum bok atmayı deneyeceksen eğer edebiyat bilgin sağlam olmalıdır.. ilk okulda okutulan cin ali serisi haricinde hayatın boyunca eline kitap almamışsan olmaz bu işler.
    #4087661 (I belong to che, 14.10.2008 16:14 ~ 16:19)
  3. yaşar kemal anadolu çocuğu , orhan pamuk yandan yemiş nişantaşı lıdır. yaşar kemal kürt asıllı olsa da türkçe nin en güzel yazarlarından biridir. orhan pamuk türk asıllı olsa da sanki ingilizce yazacakmış son dakikada 'türkçe yazalım gitsin' denmiş izlenimi uyandıran anlatım bozukluğuyla bezenmiş bir dile sahiptir. orhan pamuk abd den, yaşar kemal istanbul dan bildirir. yaşar kemal in sadece teneke si, firat suyu kan akiyor baksana sı, agri dagi efsanesi, ince memet i 50 tane nobel eder. ama millet orhan pamuk un babasının bavuluna hastadır.

tüm bunların yanında bildiğim kadarıyla orhan pamuk ve yaşar kemal kanka dır.
    #4087725 (delice, 14.10.2008 16:35)
  4. delicesine tuna kiremitçi'yi savunacağım karşılaştırma.
    #4087728 (bon iver, 14.10.2008 16:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasar kemal vs orhan pamuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasar kemal vs orhan pamuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasar kemal vs orhan pamuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasar kemal vs orhan pamuk. Copyright of the articles are belong to their authors.

» l theme b » zall offline » eski pusku » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » deceku » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » facebook taki fantastik gruplar » the rival » puslu kitalar atlasi » mahler senfoni no 2 » sozluk yazarlari » vize haftasi » ser » vicissitudes » aldatan insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » bir guc simgesi olarak cocuk cuku » acibadem sutu » atilla ozdur » dar atmak » usb 3 0 » ali bardakoglu » ben simdi n abicam » football manager 2009 » evrim teorisi » meri » surudenayrilanidealistkuzu » edip sharabi » acele etme » slasher » handover » dem spor » ceteris paribus » hillary clinton » tulips » 26 agustos 1922