yasar bedri 

kapat
  1. babil'i beş geçe adlı bir şiir kitabı beyan yayınlarından çıkan evli ve dört çocuk babası şair. onüç tane de resim sergisi açmıştır kendileri.
    #3109060 (Acz ve fakr, 08.03.2008 00:52)
  2. (bkz: yaşar bedri özdemir)
    #3517585 (akustikcinayet, 10.06.2008 00:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasar bedri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasar bedri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasar bedri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasar bedri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ben » josef k nin k si » alman » pazar » dogu kulturu » oped » kemalizm » rurouni kenshin » akademya » eski sevgilinin nikahini kiymak » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » tocarg » the disquieting muses » uzak » adalet ve kalkinma partisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » aboov ne dedii » sozlukte sikilirken yapilabilecekler » cartlagi cekmek » facebookta gecirilen zaman » got dudugu » oqqo » muslum gurses » kafir kesen musluman kedi » ben bu yaziyi sana yazdim » metro kapisina elini sokan insan » cem yilmaz » tulips » kendinden yasca cok kucuk biriyle sevismek » bir boka benzemeyen minimal siir » suat atesdagli » yenilmedik ezildik » futbola tapan fanatik maymunlara gulumsemek » sipsi » elf prensesi » sacma batil inanclar