yasanmistir 

kapat
  1. entrylere yıldızlı bakınız şeklinde koyulan gerçekte yaşandığını belirten kelime.
    (nahil, 25.04.2006 12:00)
  2. (bkz: based on a true story)
    (cemmm, 10.08.2007 00:14)
  3. anlatılan rezillik durumlarında ise konu bi arkadasın üzerine yıkılır genellikle.

(bkz: bir arkadaşım ekolü)
    (haziran, 10.08.2007 00:18)
  4. gercek kesit adlı programda canlandırılan olaylar için söyledikleri söz.
    (preghiera, 07.11.2007 00:05)
  5. bu ibare görülünce daha bi ilginç gelir seyredilmeyecekse de seyredilir filmler.
    (gitaristdilara, 07.11.2007 19:51)
  6. bu kadarini da kotumuzden uyduramayiz
    peklik cekiyoruz o yuzden ahmet abi anlatti biz yazdik
    hatta valla bakdiye vurgulu olanları makbuldür.
    (bkz: hayatım roman) ekolündendir
    (spectr, 07.11.2007 20:58)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yanit vermedigi gibi sonlanmayan programlar » meme ucu killi kizlar » 01 ucu olan var mi » goat worship » vurursa gol olur » dilekce canavari » cennet arti cehennem esittir cehennet » sarki » emre asik » sevgilinin vurdumduymaz olmasi » iyisi mi » her yazar 10 kurus verse olabilecekler » selim sesler » 16 mayis 2008 sakaryaspor boluspor maci » 17 mayis 2000 » boga burcu erkegi aslan burcu kadini iliskisi » kadinlar melektir kadinlar kutsaldir » time zone » ode to joy » serruh kaleli » 1594 » finnegans wake » spread your wings » aymaz » senin boyun birden atacak » tuna uzumcu » birakti hepsi » ruslar in dunyaya kazandirdiklari » ayse tunali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa