yasanmis bir olaydan 1e1 aktarilmistir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aci olaydan nemalanmaya calisan sozluk yazarlari
  2. sadece olaydan olaya politiklesen durumlar
  3. sadece olaydan olaya politiklesen yurdum insani
  4. yasanmis bir ask
  5. yasanmis olaylar
  6. yasanmis hikayeler
  7. yasanmis cin hikayeleri
  8. yasanmis ask hikayleri
  9. yasanmis tikky diyaloglari
  10. yasanmis turk hikayeleri

© 2008 - uludağ sözlük

yasanmis bir olaydan 1e1 aktarilmistir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasanmis bir olaydan 1e1 aktarilmistir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasanmis bir olaydan 1e1 aktarilmistir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cannibal holocaust » kagit mendil » sozluk u birakip facebook ta takilmak » kankanin ibne oldugunu itiraf etmesi » 6 pas » play it again sam » mustafa denizli » fenerbahce ile 4 yillik sozlesmemi tamamlayamam » no woman no cry » beyaz show » fernando albino de sousa chalana » disko krali » besiktas » sergen yalcin » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » michael jackson » nobetci eksi oycu » ivan kaliayev » ettore messina » o yazar benim » bir daha cal sam » sensodyne » zamanda kirilmalar yasayan bir ruhun sabiti » lost » diyaliz » remake » addictive drums » her gun okula giden ogrenci » civanim » cumali