yasanasi 

kapat
  1. yaşanmaya değer olan.
    #2037236 (sen bana bu diyemezsin, 30.07.2007 11:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasanasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasanasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasanasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasanasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» van » derste yapmaya got isteyen cilginliklar » cicek lokantasi » actua soccer 3 » universiade erzurum 2011 » ersin karabulut » princess istanbul » olmasaydi o adam anan olurdu madam » l theme b » satanistlerin artik seytan taslanmasin protestosu » yumurtanin gote dayanmasi » feyzullah ete » unye belediyesi » varaka » zaman » uludag sozluk hakkinda ne dediler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » metin yuksel » the thin people » pastane kagitlarini tasarlayan grafiker » homo habilis » korkak ruh » sic semper tyrannis » yapilmis en buyuk aptallik » aci soz » desiree » hoscakal » hayatu s sahabe » vera » puslu kitalar atlasi » ultraslan cennet » fenerbahce vs galatasaray » oklahoma city thunder » ene » yalnizlik » sac kurutma makinesi sesi » huseyin altun