yasananlarin anlatimi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yasananlarin ardindan
  2. olasi turkiye arjantin mac anlatimi
  3. arap spikerin muhtesem mac anlatimi
  4. ilker yasin etkisinde mac anlatimi
  5. ertem sener in siirsel mac anlatimi
  6. arap spikerlerin turkiye maclarini anlatimi

© 2008 - uludağ sözlük

yasananlarin anlatimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasananlarin anlatimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasananlarin anlatimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» call of duty world at war » okayi yamasika kombamba kombamba » yavuz seckin » kocaelispor » geri donusum kutusu » bu yaz ben cok degistim » vicortus » islam in hosgorulu olmamasi » the noose » desti izdivaciniza talibim » sokullu » rahimagzi » iyi kalpli olmak » gaziantep » before the dawn » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » luther » kars » tygers of pan tang » discide aglamak » ezik » herkesin icinde bagira cagira dert yanan adam » ortodontistlerden nefret etmek icin nedenler » 21 yuzyilda hala mantigi » ezgi kod adli hatice inci » yaprak dokumu » ezilen bizsek somuren neden biz olmayalim » eve gelen chewbacca nin patilerinin altini silmek » facebook » fatih urek e benzetildi diye aglayan cocuk » 6 kasim 2002