yasananlar anlatilmaz 

kapat
  1. beni sara sara, bana baka baka
    gitmeseydin
    seni düşünmemek,olanlara üzülmemek
    çok zor
    geçen yıllara ağladım yana yana
    sen giderken
    seni anlamak ya da seni unutmak
    çok zor

apansız acıyor içimde kalbimin kırıkları
    eziktir yüreğin önünde gururumun ağıtları
    yokluğunda yandı durdu kırık dökük bir kalbe mahkum
    böyle sevgi tutku olmaz
    ne söylesem de anlatılmaz
    bir kış oldu geçti bir yaz
    n'eylesem de bu kalp unutmaz
    yaşananlar anlatılmaz..

yüzün ellerin, nemli, ıslak gözlerin
    hep aklımda
    durup kalıp bakışlarım, dönüp sana bakışlarım
    bu yüzden

beni sara sara, bana baka baka
    gitme n'olur
    nedir alıp koparan, beni senden ayıran
    söyle

apansız acıyor içimde kalbimin kırıkları
    eziktir yüreğin önünde gururumun ağıtları
    yokluğunda yandı durdu, kırık dökük bir kalbe mahkum
    böyle sevgi, tutku olmaz
    ne söylesem de anlatılmaz
    bir kış oldu geçti bir yaz
    n'eylesem de bu kalp unutmaz
    yaşananlar anlatılmaz..
    #4053825 (hooves, 06.10.2008 17:21 ~ 30.10.2008 16:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasananlar anlatilmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasananlar anlatilmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasananlar anlatilmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasananlar anlatilmaz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» senin gibi » yaran sinav cevaplari » tematik mode a alternatif mode istekleri » ayrilik sonrasi esya krizi » mozilla firefox » babanin harclik verememesi » la copa rota » faiz yemek » akp lilerin atin cinsel organini koparmasi » jil sander » siracusa » axxo » dunyada en guzel bas kurt basidir » ankara da bir surrealist melih gokcek » sevdiginiz kizin size abla demesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » 4 yilda 24 sinavla gecilen ders » darussafaka » ankoh itosu » mutlulugun anahtari » statik smiley » brasilia » real union » mahler senfoni no 1 » facebook taki bir milyon kisi olma hevesi » devrimci milliyetcilik » baykal hocafendi » heart » eskisehir buyuksehir belediyesi » telengitler » sekura » ben bu yaziyi sana yazdim » kerhane » anlatma » motorola f3 » metafizik cagrisimlar