yasanamayan ne varsa ozlemime sakliyorum 

kapat
  1. kendime kagittan bir dunya kuruyorum.
    iki kapak arasında sarı kağıtlara yazılmış bir dünya.
    alice nin cep saati taşıyan ceketli tavşanı da orda
    don kisotun hiç görmediği ve ancak filmlerde görebileceği dulsinyası da...
    kagittan bir dunya kuruyorum kendime...
    öyle postmodern kurgularda yok gözüm.
    olabildiğince ilkel ve saf olmalı hayallerim.
    tekerleği icad etmek istemiyorum.
    çünkü bir yere gitmek istersem kanatlarımı kullanacağım.
    a, evet sayın çok bilmiş, kanatlarım olmadığını biliyorum...

ama ben yaşamadığım herşeyi hayal kutumda biriktiyorum...
    bir gün bir düş kırıklığı olmasın diye
    bütün hayallerimi şiddetle yaşamaktan kaçınıyorum.

hayretle girilen düzeltme: açılan bu başlık şu günlerde silik olmuş muhterem silentcrya aittir.
    #2958259 (oyuncakdunya, 06.02.2008 01:48 ~ 24.05.2008 15:49)
  2. (bkz: özlemin dili olsaydı)
    #2958265 (yaralimasalcocuklari, 06.02.2008 01:48)
  3. yaşayamadıklarımı biriktirdim.
    uçurtma yaptım hepsini birbirine ekleyip
    salınıyor bak gökyüzünden
    uçurtmam öksüz
    uçurtmam yetim.
    senle yaşayamadığım ama hayalini kurmaktan vazgeçemediğim anlarım.
    şimdi her gece bir ilmek daha atıyorum özlemime
    yaşayamadıklarımı özlüyorum.
    seninle yaşanmayanları birgün belki dönüp yaşatırsın diye...
    #2958274 (pacavraterbiyecisi, 06.02.2008 01:50)
  4. bikbikbikbik
    bikbik!
    bikbikbikbikbik..
    bik!
    bik..
    biiiikkk...
    *
    #2958374 (CunaurG, 06.02.2008 02:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasanamayan ne varsa ozlemime sakliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasanamayan ne varsa ozlemime sakliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasanamayan ne varsa ozlemime sakliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasanamayan ne varsa ozlemime sakliyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir an icin kimsenin entry girmemesi » lesbos » serguzest » turkiye » teonanacatl » butun kizlar evde kalsin kampanyasi » sivillere yonelik saldirilari pkk dan bilmek » bir boka benzemeyen minimal siir » gitano de lucia » meri » pekos patos si » buz parmak » 6 ayda bir arayan sevgili » asya pazari » binbasi ernesto olmedi daha » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakir maci » din ve milliyetcilik ile uyutulmak » terorizm » yeni dogmus bebege isim koyma problemi » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » gs tv » andres guardado » aforizma » alevi davasinda aslan kesilen ateist » lenin merkez camii » kara carsaf ve istiklal marsi » sadece yildiz bakiniz okumak » love lockdown » hsbc nin 500 personelini isten cikarmasi » chrome vs firefox » eskisehir buyuksehir belediyesi » kucuk penisli insan » takas » maji » ezan