yasamin kendisidir ask 

kapat
  1. atilla birkiye'nin kasım 2000'de assos yayinlari'ndan çıkan kitabı...

--spoiler--
    Yıllar yılları kovaladı, dünyanın en güzel diliyle, ana dilimle yazdım; kendimi birden denemenin engin sularında buldum, varoluşumu anladım; acemi dizelerim, ilkgençlik aşklarımdı.

Zaman geldi, dünyaya da küstüm, istanbul'a da küstüm, denemeye bile küstüm; tüm kapılarımı tüm pencerelerimi kapadım, bir serçe bile giremezdi içeri; ama hiçbir zaman, kişisel tarihimde aşka küsmedim, çünkü:

Yaşamın kendisidir, aşk... *
    --spoiler--

--spoiler--
    Evet, oysa mehtap diye bakıyorsak gecenin lacivert karanlığının ortasındaki parıldayana, dolunayı görme şansımız varsa ayda en az bir kez; ve en önemlisi yüreğimiz duygu titreşimleriyle dolduğunda dokunabiliyorsak insanı kendine çeken o büyülü yuvarlaklığa, kim söz edebilir aşkın zamansızlığından ya da aşkın kötü bir kafiye olduğundan...
    Kafiyelere hep gereksinim vardır; her ne kadar eskiseler de. Yeri geldiğinde, yarım bir kafiye bile çarpan bir yüreği, bir ırmağın gürül gürül akışını, hanımelinin kokusunu, bir nilüferin mucizesini, kırmızı bir gülün tutkusunu anlatmaya yeter...
    --spoiler--
    #1772969 (fatal, 15.06.2007 19:15)
  2. acı çekmekse aşk, evet ta kendisidir.
    #2656378 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 03.12.2007 01:13)
  3. yok öyle bir şey aslaında.kafamızdaki bir kurgudur aşk.
    #2656468 (jeandarc, 03.12.2007 01:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasamin kendisidir ask başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasamin kendisidir ask ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasamin kendisidir ask nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasamin kendisidir ask. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ales » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » souad massi » yumurta gotune dayaninca » sozlerimi geri alamam » bin jip » boyacikoy de kanli bir ask cinayeti » said nursi » igrenc espriler » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » ahmet arslan » baslik acip ayar verdim abi » asirtma vur uzerimize gelmesin » motosiklet ile araba sollarken one dogru yatmak » hidrolik ve pnomatik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » wookie » turk basininin ve medyasinin feneri kollamasi » braunschweig » sanliurfa da doktorun dayak yemesi » yumurtanin gote dayanmasi » sort indi kaleci soka girdi » orospu cocugu abdullah ocalan » metin yuksel » dusman olmak icin firsat kollamak » kenzo tange » cherubim » actua soccer 3 » isis » deli bozgun dolu dizgin » kritik der praktischen vernunft » nedensiz ic sikintisi » cesaretsiz sevgili » you make me high » kafama sikar giderim » google earth tan kabe yi bulup yedi defa donmek