yasamin gozlerin kadar guzel olsun 

kapat
  1. vedat sakmanın tatlı bir tonda çaldığı, tatlı bir tonda söylediği ballad.

http://www.vidivodo.com/2...ozlerin-kadar-guzel-olsun
    #3634563 (osmanthegral, 07.07.2008 23:31)
  2. sözler ile müziğin müthiş buluşması. dört dörtlük olmuş. ayrıldıktan sonra bunu söyleyebilirsan gerçekten sevmişsindir.
    #3634953 (myosotis, 08.07.2008 00:42)

© 2008 - uludağ sözlük

yasamin gozlerin kadar guzel olsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasamin gozlerin kadar guzel olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasamin gozlerin kadar guzel olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gece karanlikta komidini optum sevdicegim diye » mr ampul » alaturka mavzer » cnn de pkk propagandasi » abdulaziz han » haberturk » herkesgibi » hocaya tavir alan ogrenci » hamisine nanay piy piy kaymak » afrodizyak » dayan koca adam » selim bolukbasi » gemicik » the four horsemen » cince entry yazan yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » 7 kisinin kurban da bluevelve e girmesi » entrylerin silinme ve canlandirilma hizi » ergenekon un dinci kanadinin olmamasi » richie sambora » salla basini al maasini » kitap okumamayi marifet saymak » uludag limonata » pink floyd » arkadas ariyoruz » move » birbirine benzeyen unluler » duygudurum » burak ozcivit » donen eski sevgili