yasami yeniden kurmak 

kapat
  1. yaşamımı yeniden kurmak istiyorum ve bu sefer hayatı tersten yaşamak dileğim. yaşlı bir insan olarak nefes almaya başlayacağım, ailemden kalan mirasa, şu anki hayatta kazanabileceğim gelecekteki servetime, ilk doğduğum anda sahip olacağım. bütün bunlarla birlikte emekliliğin tadını çıkartacağım. süre geçecek, zaman ilerlicek, ben olgun bir insan olacağım. 'nasolsa param var' diyip, keyfine çalışçam. malum, bos durani allah sevmez. bu hayat bir süre devam etçek ve ben gençlik dönemime gelcem, iş hayatından kurtulmuşum; dert, tasa, ilerde iş sahibi olmak için okuma dertlerim yok. gençliğimin tadını çıkartçam. bir bakmışım, gençlik yılları o kadar hızlı ilerlemiş ki çocuk oluvermişim. koşçam, hoplıcam, zıplıcam; çocukluğumu yaşıcam. gel zaman git zaman, bir süre sonra, bütün herşeyi yaşamış -büyümüş de küçülmüş-bir bebek olucam ve annemin karnına girmeyi beklicem.
    #1339330 (el logan, 23.02.2007 20:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasami yeniden kurmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasami yeniden kurmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasami yeniden kurmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasami yeniden kurmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» marifet iltifata tabidir » icdas » mersin forum » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » tu kaka bana » mezur » geri zekali » aslinda her basligin anket degeri tasimasi » kadin erkek esitligi » yaftalamanin dayanilmaz agirligi » king » elfida » tulips » cadi kazani » tez gel yarim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » mahsun kirmizigul un lanetli olmasi » olmeden onceki son sozler » turkiye turk » pozcu » moderasyonu yipratmak » tkp » mozole mirach » stillborn » ruhlarimizi kirlettik » iktisat tarihi » the dark tower » azarath » sansur perdesi » liseli serap » karamsar entryler » ozz le grand » gaza gelip osurmak » eski sevgiliye yillar sonra yazilacak ilk cevap » nilufer hayvan hastanesi bakim ve barinma merkezi » thrall