yasamaz 

kapat
  1. biyolojide dölyatağı içi evirimi süresince yaşamak için yeterli gelişimi sağlayamamış dölüte verilen ad.
    #4241758 (abisesque, 17.11.2008 14:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasamaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasamaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasamaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasamaz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kara carsafli chp liler » melankolik le tantana » ultraslan cennet » anlatma » ben bu yaziyi sana yazdim » ennui » yansimalar » mas que nada » kukuyla oynamak » satanistlerin artik seytan taslanmasin protestosu » lucarelli99 » slm lafina uyuz olmak » nicklas bendtner » dtp nin barisa hizmet ettigini zanneden kor » kucuk sozluklerde yazar olmanin enayilik olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » mahackala » kaderimsin » sansur perdesi » askim once sen kapat » nice mutlu yillara » dumur olaylar » zall online » pervane » sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » crossing the water » irak a gidenin pasaportuna kurdistan yazilmasi » ataturk insandi » osmanli nin isgalci bir devlet olmasi » louis isadore kahn » 22 kasim 2008 ankaraspor galatasaray maci » saw 5 » dunyanin en ezik sarkisi » something stupid » cristiano ronaldo » temiz yazarlar temiz sozluk