yasamanin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yasamanin bedeli
  2. yasamanin en tehlikeli ani
  3. yasamanin zor gelmesi
  4. istanbul da yasamanin bedeli
  5. varosta yasamanin iyi yonleri
  6. istanbul da yasamanin zorluklari
  7. 2007 de yasamanin belirtileri
  8. uzun yasamanin sirlari
  9. turkiye de yasamanin zorlugu
  10. uzun yasamanin sirri

© 2008 - uludağ sözlük

yasamanin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasamanin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasamanin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ntv spor un la liga reklami » yandas medya » south of no north » hamdolsun israf ediyoruz » akp merkez binasindan dunyaya bakan insan » ciftlik » alois hitler » cocuk duslerimiz yok artik » uu ogrenci isleri otomasyonu » cotillion » palamut » demet akalin benim nasil bir binici oldugumu bilir » babaya tavir almak » ashaf » 11 dis ticaret haftasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » otobuste popo vermek » 100000000000000000000000000000 » disini fircalamayan cumhurbaskani olamaz » sozlukte tanisip evlenmek » turk » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » metro kacirmak » hidradenitis suppurativa » beraber basardik yarim birakma » house bill of lading » sadeddina » araya mesafe koymaya izin vermeyen platonik ask » i am legend » dursun uyar » ilhan selcuk