yasamanin zor gelmesi 

kapat
  1. sorumlulukların agır gelmeye baslaması, olması istenen seylerin olmaması, butun hayallerin bir bir yıkılması, bir amac sahibi olmamak hatta artık bir amac belirlemekten korkmak gibi sebeplerden dolayı hissedilen duygudur, hayatının insanın kendi kontrolunde olmadıgı anlasılır, cabalamalar bırakılır, "artık tırmalamayacagım" dusunceleri kafada dolasır, sonra istanbul icin efkar vakti denir, bir sigara yakılır, belki yanına da bir bira acılır, tum hayallerin gerceklestigi, yapılmak istenenlerin hepsinin yapıldıgı bir hayat duslenir, uykuya dalınır...
    #423804 (dopdop, 14.07.2006 02:46)
  2. bir major depresyon hali...
    #1549527 (jassmiana, 21.04.2007 01:42)
  3. sabah bakkala gidip ekmek almaya zerre iştahın ve gücün olmaması sebebiyle açlıktan göz altları morarmış şekilde oturmak.
    #1550588 (nikim yok benim, 21.04.2007 14:05)
  4. (bkz: hayat bize yaşama şansı vermedi ey sevgili)
    (bkz: yaşamak bir sanattır)
    (bkz: bir hayat okdum kitabım değişti)
    #1550633 (zargana, 21.04.2007 14:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasamanin zor gelmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasamanin zor gelmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasamanin zor gelmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasamanin zor gelmesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran diyaloglar » seyir defteri » football manager 2009 » tamam okey » sihhat » gizli escinsel » kerhane » binbasi ernesto olmedi daha » ctrl u » the noose » diego armando maradona » nicklas bendtner » red hot chili peppers » inheritance vice » yuzde kirk ile yuzde yuzu yonetmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » isvec kraliyet bilimler akademisi » dogan gorunumlu mercedes » yaran uyarilar » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » genoa » gel benimle » manuel pablo » vize » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » mahler senfoni no 3 » bir kadin tarafindan sifirlanmak » ben dugune dugun demem davul zurna olamayinca » dag ve cocuk » kara carsaf ve istiklal marsi » sirine » loco roco 2 » azerbaycan la turkiye birlesse olabilecekler » irmak unal » unutamam » masal