yasamanin en tehlikeli ani 

kapat
  1. Bir adam dedi ki:
    En tehlikeli an yaşamımda, Marne çarpışmasındakiydi.
    bir kurşun saplanmıştı göğsüme.

Bir başka adam dedi ki:
    En tehlikeli an yaşamımda, Yokohama'daki bir mette
    bir boyacı dükkânının saçağı altına
    bir mucize gibi sığınışımdı.

Ve bir başka adam dedi ki:
    En tehlikeli an yaşamımda,
    eğer gündüzün uyuyorsamdır.

Ve bir başkası dedi ki:
    en yalnız olduğum zamandı.

Ve bir başkası dedi ki:
    Peru'daki tutukluevinde ikendi.

Ve bir başkası dedi ki:
    babamı ansızın yandan yakalamamdı.

Ve sonuncu adam dedi ki:
    henüz gelmedi.

*
    #1173185 (mulayim, 18.01.2007 18:44)
  2. ve armyy dedi ki;
    yaşamımda en tehlikeli an
    ölümle burun buruna geldiğim andır.
    #1173206 (armyy, 18.01.2007 18:49)
  3. ve ufo goren masum koylu dedi ki;
    en tehlikeli an yaşamımda,
    rtenin cumhurbaşkanı olacağı an.
    #1173223 (ufo goren masum koylu, 18.01.2007 18:53 ~ 18:54)
  4. su içilen andır. her an cuccuk hareketine maruz kalınabilir.
    #3170274 (vakanuvis, 21.03.2008 01:59)
  5. hayatın en hüzünlü anı,
    mevsimine kapıldığın kişinin
    bahçesinde açabilecek bir çiçek olmadığını
    anladığın andır...

bırak, gitsin...
    bırak, git...

mayakovski
    #3170338 (balmsd, 21.03.2008 02:25)
  6. yasamanın en tehlikeli anı? sünnet arkadaş, açmışsın bacakları bütün sülalenin önünde malafat ortada. karşında öküzden hallice bir adam resmen zkini kesecek bekliyor. hayatımda en bi tırstığım andı. hatırladıkça tırsıyorum, 12 yaşındaydım lan. yapmayın etmeyin yazıktır günahtır bu çocuklara.
    #3170386 (shadowkiss, 21.03.2008 02:45 ~ 25.03.2008 19:44)
  7. yaşamın en tehlikeli anı az önceydi.
    güzel bir akşamın ardından, eve dönerken 6-7 köpeğin saldırma anı yani...
    (ucuz yırttım hala burdayım)
    #3170418 (sodra, 21.03.2008 03:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasamanin en tehlikeli ani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasamanin en tehlikeli ani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasamanin en tehlikeli ani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasamanin en tehlikeli ani. Copyright of the articles are belong to their authors.

» deli bozgun dolu dizgin » citigroup » zall » vajina lakaplari » birbirini yaglayan uludag sozluk irkcilari » statik smiley » zall dan sen secilmis kisisin diye mesaj almak » beyoglu asigi » darussafaka » liseli serap » seni kimler aldi » teroriste insan demenin sacmaligi » cartlagi cekmek » alevi davasinda aslan kesilen ateist » yalnizlik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » hillary clinton » dudaktan kalbe » yerli erotik dizi ismi onerileri » kelly pensi » 23 kasim 2008 var misin yok musun yarismasi » kisladankampuse » savage grace » zet » turnuvada dovusulen ninjayla sonra delice sevismek » sadik yemni » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » gormedigi adamin dogum gununu kutlayan insanlar » ceylin » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » sinavda bkz vermek » atsizcilar » sort indirip gol attilar » vucut gelistirme » dis ticaret acigi » maharani