yasamam artik 

kapat
  1. o cocuklari adlı filmin soundtrack' inde kullanılan fazlasıyla arabesk şarkıdır. youtube' da bazı versiyonları bulunmaktadır. filmde yer alan ferdi karakterinden dolayı* ferdi tayfur' undur diye düşündürten bu şarkıyı kirac' ın nasıl bulduğunu merak etmekteyim.
    #3424632 (music box, 20.05.2008 23:26)
  2. şarkı selahattin özdemir'indir. 2 gündür dinliyorum, bunalımdayım efendim. tavsiye olunmayasıdır.
    #3425012 (Zafirlukast, 21.05.2008 00:38)
  3. kıraç'ın çok güzel yorumladığı parçadır. adamın sesine arabesk ciddi ciddi yakışmaktadır. kıraç'tan önce selahattin özdemir de seslendirmiştir. sözleri ise şöyledir:

Sahibi olduğum dizim tutmuyor,
    Dünyayı gösteren gözüm görmüyor,
    Ömrümün baharı solmuş gidiyor,
    Canıma kastım var yaşamam artık.

Arayan dostlarım beni bulmasın,
    Doğmasın güneşim sabah olmasın,
    Kuytu bir köşede ömrüm son bulsun,
    Canıma kastım var yaşamam artık.

Neşesi olmayan ömrü neyleyim,
    Rüzgarda savrulan yaprak gibiyim,
    Böylesi hayatı nasıl seveyim,
    Canıma kastım var, Yaşamam Artık...
    #3437337 (of anam nalan, 23.05.2008 21:53)
  4. öte bir şarkıdır.

....Böylesi hayatı nasıl seveyim,
    Canıma kastım var, Yaşamam Artık....
    #3460736 (verona, 28.05.2008 19:02)
  5. 1988 senesinde okey kasetçilikten çıkmış, ali seven'in sorulmaz oldum adlı albümünün a tarafında ilk şarkı olup 20 yıldır bilinmektedir.
    #3460849 (kamil, 28.05.2008 19:32 ~ 19:33)
  6. kıraç müslüm gürses gibi söylemekte bu şarkıyı sanki. ya da o kadar arabesk ki çağrıştırıyor insan.
    (bkz: intiharlık şarkılar)
    #3507762 (burasi benim evimmis megersem, 07.06.2008 20:01)
  7. o... çocuklarının en can alıcı sahnesinde fonda duyup ağlatan şarkı.
    #3590602 (gonulcelen, 27.06.2008 22:51)
  8. kıraç'ın harika söylediği, insanı çarpan bir şarkı.
    #4224595 (myosotis, 13.11.2008 18:28 ~ 18:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasamam artik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasamam artik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasamam artik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasamam artik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» entry girerken bunalima girmek » i can t help falling in love with you » cem yilmaz » bin adalar » entry altina eksileyin seklinde not dusmek » kabizlik » ben dugune dugun demem davul zurna olamayinca » yildiray ogur » avar » jucy » wanted » nice mutlu yillara » kisladankampuse » isn t love » aforizma » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » babam ve oglum » geriye donmem » yureksagda » uludag sozluk » fuat ercan » ikinci dunya savasi » asansoru kacirmak » sozluk benim yerime vizeye gir allahsiz » pastane kagitlarini tasarlayan grafiker » liselinin okul bitince muduru dovucem geyigi » kamil koc » atsizcilar » martyns » altin aramak » kalorifer peteklerindeki hava » nika hatipli » sinav sorularina verilen anlik tepkiler » shalamar » nominal gsmh » nedensiz ic sikintisi