yasamaktan oteye ozur bulamayinca 

kapat
  1. ismet özel' in en güzel şiirlerinden biridir.

Yaşamaktan öte özür bulamayınca aşka
    sonuçları bir bir gözden geçiriyorum
    pulluklarla devrilen toprağın ıslaklığındaki can
    madenlerin buharından elde edilen büyü
    bazı yasak kitapların verdiği dinç duygular
    nelerse ki yaşamak sözünü asi kılan
    nelerse ki lekesiz, umutlu ve budala.

Denedim. Soğuk sular dökünüp fırladım sokaklara
    sorular sordum nice kara sıfatları üstüme alaraktan
    ipte boynum,ağzım şehvet yalaklarında
    çapraştım, and içip ayna kırdım
    doğadan bir vahiy bekledimse boşuna
    baktım akşam herkesin kabul ettiği kadar akşamdı
    hiç bir meşru yanı kalmamıştı hayatımın.

Sözlerimin anlamı beni ürkütüyor
    böylesine hazırlıklı değilim daha.
    Bilmek. Bu da ürkütüyor. Gene de biliyorum:
    Kapanmaz yağmurun açtığı yaralar
    çocuklarda.
    #3010418 (Cyqne, 16.02.2008 00:19 ~ 00:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasamaktan oteye ozur bulamayinca başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasamaktan oteye ozur bulamayinca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasamaktan oteye ozur bulamayinca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasamaktan oteye ozur bulamayinca. Copyright of the articles are belong to their authors.

» izmit » bir tikkynin namaz kilmasi » kapuska » nokia 6210 » perde tutturgaci » futbolcularin mac oncesi sarmas dolas olmasi » hepimiz goril gibi killiyiz » eksiltmek » ozgur soylu » ergenekon davasinin iyice suyu cikti » lezce com » bisiklete tecavuz eden adam » yalcin kucuk » hendrix » futbol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerliyim ama tedavi goruyorum » iyimserlerin aptal sanilmasi » almanyada bulunmus yasli amcalar » hz muhammed in hayatina girmeyen kadinlar » buraya cikart » ermeni federasyon ambleminin agri dagli olmasi » yasamaz » duende » damsiz girilmeyen mekana damsiz girebilen kisi » guneysu » god is a dj » flos » ayse sule bilgic » gercekdisi » kizilsonya