yasamak zor 

kapat
  1. fatih erdemci'nin güzel şarkılarından biri:
    "..ağlamadım ki güleyim,
    boş beyaz bir sayfadır yüreğim.
    sevinmedim ki üzüleyeyim.
    bilemedim ki öğreteyim.
    neden yaşamak zorlar bizi?
    neden zorlar bizi sözler?
    sebep basit bir çelişki...
    neden ayrılıklar, neden sevgililer hep özler?

yaşamak zor,
    yaşatmak zor,
    yaşlanmak zor."
    #2162788 (korokis, 19.08.2007 22:59 ~ 23:01)
  2. fatih erdemci'nin 98 yılında yaptığı albümün adıdır. albüm pek bilinmezse de içinden bir kaç tane sağlam parça çıkarmıştır. bunlar arasında ben olmeden once, sucum degil, son umudum, profesyonel sayılabilir.
    #3211602 (oxygene, 30.03.2008 21:55)

© 2008 - uludağ sözlük

yasamak zor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yasamak zor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasamak zor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cokokremi kasikla yemek » sen baska yerde oyna » dogru insani bulmak icin yapilmasi gerekenler » nerde kalmistik » fingolfin » 1408 » benzin istasyonuna cadir kurmak » sacriter » al gassra roqaya » japon cizgi filmlerinde hyuga ve kai yi sevmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games