yasamak ne guzel sey 

kapat
  1. ajda pekkan ve nilüfer tarafından seslendirilen eğlenceli parça.

elem acı ve keder
    bir gün de hepsi geçer
    hayat dudaklarda mey
    yaşamak ne güzel şey

ümidini hiç kırma
    boşver sen aldırma
    hayat dudaklarda mey
    yaşamak ne güzel şey

bakarsın en acı gün
    yarın olur bir düğün
    tanrı böyle istemiş
    kullarım gülsün demiş

taa milattan bu yana
    acılar ağlayana
    hayat dudaklarda mey
    eğlen oyna durma hey
    yaşamak ne güzel şey

laylayla laylalaylala
    laylalaylala lala
    lalalalala laylalaylala
    laylalaylala lala * *
    (dibi dibi rek, 15.10.2007 22:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sevgilinin telefonunun kapali olmasi » politika dergisi » gelinlik altina converse giyen zihniyet » koray avci » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » green label » akp hukumeti » marmara gold » sean penn » yanit vermedigi gibi sonlanmayan programlar » yaran gazete mansetleri » gunun sozu » shevchenko ile yeniden karsilasmak istiyorum » saovi » yannick noah » onemli bir konusma sirasinda elektrigin gitmesi » die die die my darling » acmak istenilen basliklarin onceden acilmis olmasi » selam diyene aleykum selam diyen msn insani » uzayli zekiye » esekli ninni » satanic victory » asla » windows yardim ve destek merkezinden medet ummak » kardes turkuler » yaran yanlis okumalar » ajlan mine » yorguc pasa hamami » mucize a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa