yasamak istemem artik aranizda 

1. yavuz cetin'in yasamak istemem isimli $arkısında geçen bir satır.
    #793792 (randy, 30.10.2006 23:54)
  2. ve akabinde yaşamayan, yavuz çetinin son sözlerinden.
    #793797 (istanbul icin efkar vakti, 30.10.2006 23:55)
  3. türkiyenin kaybettiği bir değerin son sözlerinden biri.
    #793806 (freedean, 30.10.2006 23:58)
  4. "eğitilmiş köpekler, doymak bilmez maymunlar" ikilemesiyle, büyükçe bir taşı ilgili yerlere yollamış, merhum sanatçı yavuz çetin'in, satilik adlı albümünden harika bir şarkı.
    #1124149 (BlindGuardian, 08.01.2007 15:34)
  5. Bana öğretilen herşey
    Bana önerilen herşey
    Bana dayatılan yaşantı
    işe yaramaz bir çöplük
    Yarattığınız sistemler
    Kullandığımız yöntemler
    Yaşamak istemem aranızda
    Belki de terslik bende
    Yapamadım bu düzende
    Kaçacak delik arar oldum
    Sürüngenler şehrinde
    Eğitilmiş köpekler
    Doymak bilmez maymunlar
    Yaşamak istemem artık aranızda
    Benden bir ruhsuz yaratmayı
    Nasıl başardınız
    Benden bir hissiz yaratmayı
    Nasıl başardınız
    Benden bir uyumsuz yaratmayı
    Nasıl başardınız
    Benden sizden biri yaratmayı
    Nasıl başardınız
    Yaşamak istemem artık aranızda
    #1124171 (brcyzdm, 08.01.2007 15:40)
  6. (bkz: ne olur yazma)
    #1124296 (enginar, 08.01.2007 16:03)
  7. Türkiyeye gelmiş en büyük bluesculardan biridir, bu sözlerin sahibi.Dünyanın en büyükleri arasına girmek varken, boğazın serin sularına girmiştir.Son albümünden anlamalıydık aslında, çünkü her şarkı bir veda mektubu gibiydi.Kimbilir belkide farketseydik onun hayranları olarak onu durdurabilirdik, ama gidişini insanlara duyurur gibiydi bu sözlerle.Ne de olsa niyet yeter...
    #1124604 (yavuzchetin, 08.01.2007 17:01 ~ 17:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasamak istemem artik aranizda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasamak istemem artik aranizda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasamak istemem artik aranizda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasamak istemem artik aranizda. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ayse sule bilgic » chp nin kara carsaflilari temsil ediyor olmasi » turk kaynaklari yerine roj tv ye inanan zihniyet » mercimegi firina vermek » cassio ramos » galatasaray sevgisi sinir tanimaz » rachel de queiroz » yilbasi turist minciklama festivali » 20 lerde cocuk olmak » cem mumcu » imam nikahinin mesrulastirilmak istenmesi » uc maymun » icmal » deneysellemek » ankara universitesi hukuk fakultesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » raca » ruh hastasi » ozge ozsagman » aytug » umit karan » gasyan » teizm » wbc » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » desifre olmaktan korkmayan yazar » sonya scarlet » on ikinci cumhurbaskani » state of play » hayata dair ic burkan detaylar » sone