yasamak icin yasamak 

kapat
  1. vade doldurma politikasını ilke edinmek. olsa da olur olmasa da olur modunda takılmak hayata.
    #3115998 (engineer, 09.03.2008 20:50 ~ 22.04.2008 00:50)
  2. "Birkaç gün sonra unutacağım heyecanlarım var. isteyene biraz tebessüm karşılığında satarım, hiç gocunmam. Donatıldığım ekranlar, gizli kamera çekimleri beni tedirgin ediyor bir süredir. Ne zaman kendi kendime gülümsesem biri görecek, bir kayıt altına alınacağım diye korkuyorum. Somut nedenler istiyorlar çünkü. Nedenlerim yok benim.

Ne zaman eskidi daha dün dinleyip hüzünlendiğim parçalar. Yeni melodiler istiyorum, sonra yeni diziler. Bir dizide fakir kızı oynayan, diğer dizide zengin ve şımarık olsun, ben o halini de takip edeyim istiyorum. Yeter ki takip edeyim. Yeter ki.

Her mevsim geldiğinde şaşırmak gibi bir şey yaşamak. Geleceği aşikar olandan şikayetlenmek. Ya sıcak ya soğuktur nasılsa. Havadan sudan konuşmak bu işte. Kıyafetler değiştirmek istiyorum. Her mevsimin modasını takip zamanım geliyor sonra. Ölmemek için takip ediyor insanlar. Mesela ben. Biliyorum."

bir kuşsöylencesinden..
    #3301700 (lovemyself, 21.04.2008 23:16)
  3. (bkz: anlatmak için yaşamak)
    #3301715 (satantango, 21.04.2008 23:19)
  4. bir kanser hücresinin ideolojisidir.
    #3301722 (sanirim osurdum, 21.04.2008 23:20)
  5. bazı şeylerden vazgeçmeyi başarmak demektir. var gibi gözükse de yoktur öyle bir şey aslında.
    #3301736 (desiree, 21.04.2008 23:23)
  6. (bkz: live is life)
    #3301782 (filozofil, 21.04.2008 23:30 ~ 23:31)
  7. (bkz: hayatı nefes alıp vermekten ibaret saymak.)
    #3301868 (yorumsuz, 21.04.2008 23:44)
  8. (bkz: uzatma dünya sürgünümü benim)
    #3301886 (paradigma, 21.04.2008 23:47)
  9. gereksiz yaşama ve de boşuna nefes alma eylemi.
    #3301889 (chronicle, 21.04.2008 23:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasamak icin yasamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasamak icin yasamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasamak icin yasamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasamak icin yasamak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ekspertiz » gemlik fayi » goksel yucel » transfontanel » ne komunizm ne fasizm en guzeli erotizm » tahayyul » gokhan gonul dostlari » korsan cd saticisi » ikea ya gitmek » new star soccer 4 » yalnizliktan devren kiralik » sinuzit » arabadaki vites koluna oturan bayan » libidoyu dusurmek icin kullanilabilecek yontemler » hvarf heim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » polisin demir cop kullanmaya baslamasi » selahaddin universitesi » onurude » meds » 20 lerde cocuk olmak » nazan ile izzet in cocuklari » liseli serap » emotion fresh bouquet » doktor yazarlar » zookeeper » z tv » chp nin dini siyasete alet etmesi » aile iletisim merkezi » sozluge yazarken beyine kan gitmemesi » robinson crusoe ve cuma