yasamak huner degil seninle olmek istiyorum 

kapat
  1. ayna grubunun 'ölünce sevemezsem seni' parçasında geçen olağanüstü söz öbeği.

(bkz: ölünce sevemezsem seni)
    #3034845 (aciyagulmek, 20.02.2008 15:33 ~ 20:26)
  2. daha iyisi için (bkz: ölmek hüner değil seninle yaşamak istiyorum) *
    #3036013 (kumtozu, 20.02.2008 19:56)
  3. zaten bizim milletimizi garip sever. sevdiğini 50 yerinden bıçaklar misal .
    #3036137 (handushka, 20.02.2008 20:21)
  4. saçma bir sevgi ispatıdır. niyedir bu ölme merakı? yoksa araya türk filmi klişeleri mi karışmıştır? olabilir tabi, belki hanım kızımız dermanı olmayan bir hastalığa tutuşmuştur. gerçi yine klişelerden gidecek olursak o hastalıkta bellidir ya. ne dediğinizi duyar gibi oluyorum. haydi hep birlikte zikredelim;
    - sevdiceğiniz lösemi yani kan kanseri! *
    işte bunu duyan sevgiliden mi çıkmıştır acaba bu cümle bilinmemektedir. lakin yine de saçmadır. madem öyle, kızı hayata döndürmeye çalışsana be adam. aynı doktor demedi mi sana bu hastalığın tek çaresi moral. şurada iki dakikada beni de bir yandan çekirdek yiyip bir yandan türk filmi izleyen ninelere çevirdin ya, tebrik ederim.
    kısacası efendim, nereden tutulursa tutulsun elde kalacak bir tarafı vardır bu cümlenin.
    #3036155 (roark, 20.02.2008 20:26 ~ 22:39)
  5. - yasamak huner degil seninle olmek istiyorum cezmi

+ ölüm döşeğinde bari rahat bırak be kadın.
    #3036260 (pulp fiction, 20.02.2008 20:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasamak huner degil seninle olmek istiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasamak huner degil seninle olmek istiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasamak huner degil seninle olmek istiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasamak huner degil seninle olmek istiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» oy vermeye eli yanasmayan yazar » hayat arkadasini bulmak » kurt cobain in kullerinin calinmasi » dresden bombardimani » sefai » esat korkmaz » hep bana rabbena » yeni zengin islamcilarin gorgusuzlugu » schindler s list » sozluge yazarken beyine kan gitmemesi » melis birkan » yasamlarin benzerligi » eski sevgililerle simit oynamak » osman durmus » pokelere gelesin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kemal unakitan » kapin her calindikca » erekte olmak icin yer arayan erkek » sezin akbasogullari » uyumak istememek » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » ifa » fizikhakkinda com » pic ruh » recep tayyip erdogan » selim curukkaya » uludag sozlugu satmak » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » the notebook » circus