yasamak agir ismis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mideye yumruk yedikten sonra agir agir yere dusmek
  2. en agir kufurlerden daha agir laflar
  3. agir olalim agir kaldiralim
  4. agir agir dusle martim
  5. yasamak teslim olmadan yasamak
  6. yasamak icin yasamak
  7. eli agir kiz
  8. agir soz
  9. eli agir
  10. agir su

© 2008 - uludağ sözlük

yasamak agir ismis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasamak agir ismis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasamak agir ismis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» carpik ahlak anlayisli sozluk yazarlari » within temptation » orhan olmez » istanbul universitesi muhendislik fakultesi » shine on » benim annem bir melek » basibozuk » hitler i anlamak » conductor » cotton eyed joe » babanin sigarayi birakin deyip zippo cakmak almasi » gumbet » sirinler » umudunu yitiren asiktan nameler » hefeweizen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » canli canli kiyma makinesine atilan inek » durustluk » capillarian crest » ask her seyi affeder mi » lafin koymasi » seruven » evrim teorisi » ahmet yildiz olmedi » duygu somurgesi » gecmisle hesaplasmak » believe » iphonealma com » camiye gitmek dururken evde anime izleyen cocuk » seovi insanin icindedir » uyurken baskina ugrayan teroristin dusunceleri