yasam koclugu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oss siz yasam
  2. yasam
  3. yasam bu mu
  4. is ve yasam
  5. tum bir yasam
  6. yasam bir dus
  7. komunal yasam
  8. yasam gocu
  9. eksi yasam
  10. bohem yasam

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasam koclugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasam koclugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasam koclugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasam koclugu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cimcime » modernlesen muslumanlar » winston » ankara universitesi hukuk fakultesi » uzun entrylerin okunmamasi » atletini donunun icine koyan insan » ataturk milliyetciligi » muhabbetin agzina sictin » burden » tematik entry mode on » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » rei » eroin » sefai » yaran okul muduru laflari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » keske stadyumda da spiker konussa » muglakpanda » we the living » henrik nielsen » uludag sozluk tromso taraftarlari » mandalinam » netsozluk » cizgisini belli eden yazar » disko krali » aciklama yapin yoksa dagitiriz burayi » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » ulkucu » gooddua » reserve requirements » dr cureklibatur ve bay arkin