yasam guzelse eger demek ki olum cirkin 

kapat
  1. modern zamanda, modern insana zerk edilen formül. ama hayır!

Güzelse eğer, yaşam gibi yaşam güzel!

Ve eğer öyleyse...

Kendini bir ırmağa bırakır gibi, yatmadan önce elbiselerini çıkarır gibi ölmek-ölebilmek de güzel olmalı!

Ama günümüzde böyle ölemiyoruz. böyle bir ölüm yok artık tabii. ne acı. gece uykusunda ölen insanlara imreniyorum artık. onlar gibi ölmek istiyorum.
    #2602779 (novakatinamite, 18.11.2007 11:33 ~ 11:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasam guzelse eger demek ki olum cirkin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasam guzelse eger demek ki olum cirkin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasam guzelse eger demek ki olum cirkin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasam guzelse eger demek ki olum cirkin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kabana » mis kokulu osuruk » biat etmek » utanc dolu turk vatandasi » sacini sariya boyatmis turk kizi » sozlugu ruhlarin basmasi » enelhakki » futbolcularin mac oncesi sarmas dolas olmasi » cemsbg » bagirsaklarini desmek » bosvermis bunye » dunyanin en guzel kadini » uluslararasi savas suclari mahkemesi » serbest cagrisim » yilbasi kutlamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hasta olmus sevgiliye yapilabilecekler » sozlukte sik yazmanin serbest olmasi » ayrimcilik » burun deliklerinden birinin tikali olmasi » uyumak istememek » terry grandchester » trabzonspor » mintax » tasaklarim » arkadasim seytan » turku cigirmak » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » astronotlarin idrar icmesi » gun donumu » unv ye giremeyen basortululerin chp ye girebilmesi