yasam formu 

kapat
  1. bilimkurgu hikayelerinde geçen bir terim. canlı türü. life form

bizde de küçümseme ifadesi. şu şekilde la sen ne biçim bir yaşam formusun böle tiksindim resmen..gibi..
    #934057 (mey, 01.12.2006 12:05)
  2. bir çeşit küfürdür, yaş^am formu.. günce bitince başlayan yeni bir filmin gösterdiği yere oturmayı reddeden insanlardır.. hayatımı izleyeyim dedim vcd bozuk çıktı, ikinci bölümden başlayabilir miyim.. ya da filme başlamadan, hocam istediğimiz cd^den başlayabilir miyiz diye soran insan çocukları, hayvan metabolizmaları..
    sevilesi, küfredilesi..
    #1257386 (Dasti, 04.02.2007 17:46)
  3. canli kelimesinin bilimsel söylenişi.
    #1838358 (eurasia, 29.06.2007 02:55)
  4. (bkz: ajdar)o da malesef bir yaşam formu.
    #1838361 (GfB DarK, 29.06.2007 02:56)
  5. müthiş derecede kulağıma artistlik gelen kelime grubu. Ama beynimde oluşan ilk resim amiptir.
    neden amip?
    karizmatik midir?
    #1838381 (Eldaina, 29.06.2007 03:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasam formu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasam formu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasam formu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasam formu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sevdicegin ruyasinda olmak » erkekler marstan kadinlar venusten » orospu cocugu » kapuska » ankete gel » altini cizmek » fifi » yaran okuyucu yorumlari » selim kurtulan » kiz ile ilk bulusmada kafaya oturan komunist » killi erkekleri sevmeyen kizlar » isimlere uydurulan kafiyeli laflar » cep telefonu rehberinde 6 kisi olan kisi » hamidiye alaylari » the terminator » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » duende » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi » erkek olmaktan tiksinilen anlar » nu cizerken erekte olmak » hans zimmer james newton howard » baska atesler » nagant » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » ko gotune rahvan gitsin rahsan gelsin » ben bu yaziyi sana yazdim » kardinalist yaklasim » rab » hegel diyalektigi » issiz adam » arka sokaklar da gece gunduz calisan bir adanali