yasam bu mu 

kapat
  1. Günce yayınlarından çıkan, rus yazar mihail şolohov'un romanı.
    Roman; ikinci dünya savaşındaki alman faşizminin insanlara yaşattığı zulmü resmetmektedir.
    Savaşın sona erip de her şeyin yok olduğu bir coğrafyada, geri dönüş sonunda bu yıkıcı savaşın artakalanlarıyla yeni bir düzen kurmaya çalışan insanların, onurlu portreleri çizilmektedir.
    1965 nobel edebiyat ödülü sahibi ve filme de çekilen, okunası bir eserdir.
    #448306 (bluevelve, 21.07.2006 22:59)

© 2008 - uludağ sözlük

yasam bu mu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasam bu mu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasam bu mu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uyumlu olan renkler » lucarelli99 » derin sozluk » tolga cevik » hic calismadim deyip sinavdan 100 almak » zirvalamak » haydi gel bizimle ol » buyuk meme » uludag sozlukte ya padisah ya da perisan olursun » pokerstars » lost control » karin » turkan soray » aktutun karakolu » vaktiyle iyi biriydi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » thievery corporation » uluslararasi ogretmenler gunu » mou » basliklari ust uste okumak » 21 ekim 2007 hakkari teror saldirisi » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » askerlik yan gelip yatma yeri degil » uzuntuyu unutmak icin uyumak » hillside city club trio » odtu iktisat vs odtu isletme » classroom 3 » besiktaslilik » x olmedi » en az iki manita yapmak » suratina top carpip olen twigy terlik maskotu