yasam analisti 

kapat
  1. yaşamı analiz edebilen, üstün yorum yeteneğine sahip yüce insan.
    (bkz: kenan erçetingöz)
    #816065 (sally, 05.11.2006 00:10)
  2. analiz etmek kesmeyip, daha da ileri giden türü için;
    (bkz: yaşam koçu)
    #816166 (asiti kaçmış kola, 05.11.2006 00:26)
  3. kendinden çok başkalarının hayatıyla ilgilenen kişi. örnek mahalledeki teyzeler.
    #1812692 (duchesse, 23.06.2007 23:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasam analisti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasam analisti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasam analisti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasam analisti. Copyright of the articles are belong to their authors.

» orospu ruh » cikolatali pasta » butona kopca demek » gunes balcikla sivanmaz » esinin ayaklarini opmek » nu cizerken erekte olmak » sacmalama hakki » kisisel sanrilar » uludag sozluk hakkinda ne dediler » insomnia » burden » cinsel organina lakap takmamis erkek kisiliksizdir » iyimserlerin aptal sanilmasi » denize kaka yapmak » taninmamak icin turuncu giymisler ama yine tanidik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fantastik facebook gruplari » cocuklar » iab » ben sizofren degiliz » sozlukte reklam yapmak » winston premier » suleyman okudan » su tozu » yasamaz » hayat sen ne cabuk harcadin beni » yaran msn iletileri » the edge of love » sezin akbasogullari » mirc taki erkek nickleri » iktisadi idari bilimler fakultesi ogrenci profili