yasalari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ss yasalari
  2. gaz yasalari
  3. murphy yasalari
  4. sedat abi yasalari
  5. kepler yasalari
  6. ab uyum yasalari
  7. kirchoff yasalari
  8. mendel in yasalari
  9. sozluk yasalari
  10. dusunme yasalari

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasalari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasalari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sisirdim abdominalleri » vangelia pandeva dimitrova » sevgili bulamayinca bunalima giren eleman » izmir ekonomi universitesi » julyde » pipi lakaplari » dengesiz ruh » wikipedia nin kapatilmasi » basliga gore oy vermek » doktor yazarlar » aile iletisim merkezi » hatira olarak vesikalik fotograf istemek » ilter turkmen » aslinda bir konu var » suzuk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » farkinda olmadan gammazlarla atismak » uyumak istememek » idmanli » gemlik fayi » hyundai getz » obatala » serbest cagrisim » gay ruh » eroin » bikinili hanim gorunce tahrik olmak » barack obama nin turkler hakkinda dusundukleri » kaka » netsozluk » olympiakos fc » sentenced