yasal doping 

kapat
  1. yasallığı tartışılır çünkü bir süre sonra etkileri tam olarak ortaya çıkınca yasadışı ilan edilmesi kaçınılmazdır. bir çok vitamin takviyeleri, kas güçlendirici ve hormon bazlı ilaçlar bu kapsama girer. bunların bir zamanlar doğu bloku sporcuları tarafından sık sık kullanıldığı söyleniyordu. şimdi bu işler çok dikkatli yapılıyor. doping testlerinin asla yakalayamayacağı bu tür ilaçların kullanıldığı söyleniyor.
    #3923044 (bikini, 06.09.2008 01:12)
  2. her ne kadar bazı yasalar yasaklasa da, bizzat seks'tir.
    #3931542 (turbo lover, 07.09.2008 20:27)
  3. (bkz: ephedrin)
    #3931574 (der meister, 07.09.2008 20:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasal doping başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasal doping ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasal doping nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasal doping. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yesil » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » sedir adasi » eski sevgilinin sevgilisinden ayrilmasi » amsterdam » panta rhei » a crimson cosmos » emniyet kimligi belirsiz cesetler sitesi » cenabet entry girmek » kriz miriz bahane gider kismak sahane » biz kac kisiyiz » uludag sozluk 30 yas ve uzeri yazarlar kulubu » purchasing power parity » mustafa rakim efendi » bencil kederler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » statik smiley » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » unutma » dresden bombardimani » 3797 » karmancorman » trabzon arena » deniz yilmaz » tool dinliyorum cok coolum abi » sevgiliyle uyumak » dizaynir » iyimserlerin aptal sanilmasi » ask » jakobenizm » quantum of solace