yasakli ruyalar 

kapat
  1. kişinin gördüğü taktirde ya içine oturacak ya da düşünmemesi gerekenleri aklına düşürecek olduğu için kendine yasak kıldığı rüyalardır. ha, rüya alemi takar mı senin yasağını kuralını? zerre-i miskal kadar iplemez o ayrı. sen kendi kendine yasak koyduğunla bi de kendi koyduğun yasağa uyamadığın için kendine kızdığınla kalırsın.
    #3175171 (baskalaricehennemdir, 22.03.2008 05:09 ~ 05:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasakli ruyalar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasakli ruyalar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasakli ruyalar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasakli ruyalar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ozgur ruh » kurtlar vadisi izlemeyen kiraathane sahibi » fenerli olmak ayip degil yeterki caktirma » yerli erotik dizi ismi onerileri » reddedilemeyecek teklif » trabzonspor » icine girilen kucuk kaygan delik » hot n cold » oss 2010 » ahmet alp balkan » merlin » kestane » seyin seysinin seysi » altinoluk » good dua » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » platonik ask » toto » eski turk filmlerindeki basketbol sahneleri » cete savaslari » umit sayin » sinavdan once uyuyamamak » taraf » kim arti oyladi lan beni » jf ray london » tematik entry mode on » ajax cape town » naftol » yayli yatak » ya seve seve ya sike sike » utanc dolu turk vatandasi