yasaklari pratik zekasiyla egale edenler 

kapat
  1. Bunlar kendilerini karşısındakinden daha zeki görürler, işlerine gelmediği zaman salağa yatan kişilerdir.

-Birader bu otobüste cep telefonuyla konuşmak yasaktır.

-Mahmut abi otobuste telefonla konuşmak yasakmış, sen konuş ben seni dinliyorum okeyyy...
    #3400261 (depfrez, 15.05.2008 14:23)
  2. -you tube girmek yasaklandı kardeş
    -ben türkiye den girmiyorum ki abi.
    #3400272 (ParaNtez, 15.05.2008 14:26)

© 2008 - uludağ sözlük

yasaklari pratik zekasiyla egale edenler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasaklari pratik zekasiyla egale edenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasaklari pratik zekasiyla egale edenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» misery » ok sitesinden yaran soru ve cevaplar » doom 3 » sokaktayken podyumda yurudugunu sanan salak kari » joventut badalona » babanin yazar tuvaletteyken entry girmesi » cemil ipekci » bir turlu huzur bulamamak » sahin k » kayserispor » sevgilinin olmesi » the digital millennium copyright act » subjektif tanim » duygu somurusu » crystal skull » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mutluluk kavraminin altindaki tehlike » leman dergisi hurriyet gazetesi isbirligi » siberian divide » exclamar » summoning » gecmisle hesaplasmak » cesme turizm ve otelcilik yuksekokulu » gay » 6 ekim istanbul un kurtulusu » james connolly » cnbc e » galatasaray sevgisi » terorle mucadele kararlilikla surecektir » bilal erdogan in aktutunde askerlik yapmasi » bang bang