yasaklardan korunmanin yollari 

kapat
  1. toplum tarafından dayatılan yasaklardan dolayı kendisine dokunulmazlık zırhı oluşturmak. (bkz: deli olmak)
    #3403945 (chronicle, 16.05.2008 12:19)
  2. o yasakların yazılı örneğini bulup birkaç gün araştırdıktan sonra açığını bulup ondan yararlanmayla halledilebilecek hadisedir.
    #3404052 (tuhh kahretsin, 16.05.2008 12:47)
  3. (bkz: doğum kontrol hapları)
    #3404084 (adamkolik kadinfobik, 16.05.2008 13:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasaklardan korunmanin yollari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasaklardan korunmanin yollari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasaklardan korunmanin yollari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasaklardan korunmanin yollari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» shownomercy com » kul ve kil » abd kuzey irak tan cekiliyor » taraf » cagan irmak » ben bu yaziyi sana yazdim » dunyanin en seksi kadini » osmanli turk degildir » yenicag » sozlukteki kurt dusmanligi » bana niye selam vermedin diyen insan » ka ri bahir » de la mancha » tracy chapman » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye nin en komik kadini » state of play » dunya bir gundur o da bugundur » evlense bile yalnizliktan kurtulamayan adam » zippo » trigger » trt radyo 3 » vangelia pandeva dimitrova » wbc » gaza gelip olmayan basliga entry girmek » isin bilimci » kurt cobain olunce bizde olmus sayildik » denizbank » pkk nin kurtlere kazandirdiklari » vedad ibisevic