yasaklanan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yasaklanan reklamlar
  2. dtp nin yasaklanan nevruz afisi
  3. metroda yasaklanan gay reklami
  4. 11 eylulden sonra yasaklanan sarkilar
  5. yasaklanan sarkilar ve yasaklanma nedenleri
  6. kilic ozan in yasaklanan klibi
  7. yasaklanan seylerin fetis haline gelmesi
  8. yasaklanan sitelere alternatif uyari yazilari

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasaklanan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasaklanan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasaklanan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasaklanan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kurt cobain olunce bizde olmus sayildik » max payne » wikipedia nin kapatilmasi » karmancorman » hattat yusuf sezer » yoresel isinma » 80 lerin sonunda cocuk olmak » tve » selpak saticiligi » de la mancha » ulan okuz anadolulu » bencil kederler » kim smith » erdal ozyagcilar » biyopolitika » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir ogrenci sigarasi olarak winston » uyurken sutyen takmayan erkek » sefer tasi harekati » aslinda bir konu var » reflation » disko krali » biat etmek » cevap verilmesi mumkun olmayan cocuk sorulari » iab » kendini bir bok sanan yazar » ben bu yaziyi sana yazdim » mavi defter internet dergisi » kiz hepsi senin mi » zippo » personel servisinde uyuyan adam