yasaklamasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. akp nin 31 cekmeyi yasaklamasi
  2. fatih in nevruzu yasaklamasi
  3. akp nin ickiyi tamamen yasaklamasi
  4. genelkurmay in tgrt yi yasaklamasi
  5. sevgilinin pepsi max i yasaklamasi
  6. rusya nin emo olmayi yasaklamasi
  7. ataturk un alaturka muzigi yasaklamasi
  8. rusya nin said nursi nin eserlerini yasaklamasi
  9. migros ve tansas in vakit i yasaklamasi
  10. galatasaray in fanatik gazetesini yasaklamasi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yasaklamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yasaklamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yasaklamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yasaklamasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mercedes b serisi » kimi kimi » universite ogrencilerinin eve cikma takintisi » baddua » kurdistan universitesi » crypto » 17 kasim » sizleri tokatlarsam beni daha da seversiniz » drop it like it s hot » statik smiley » pain of salvation » imedi tv » soylenmeden ayaga kalkmayan adam » victor hugo » derin ruh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dugunlerde ortada gezinen artist kimse » ozledim » tuvalete tek basina girememek » schmidt hakkinda » kreatif yazar » yilanlarin ocu » ogretmen » teno » kumelenmek » mis kokulu osuruk » askin baslamadan bitmesi » yeter olsun dinci yayincilar » yemekteyiz » oss 2007 » baslik yok